ÖÄŸrencisiyle aynı dizide!

Güncelleme Tarihi:

Öğrencisiyle aynı dizide
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 01, 2017 14:42

Son olarak Cesur Yürek dizisinde canlandırdığı Ferhat Bozdoğan karakteriyle hafızalara yer eden usta oyuncu Murat Aydın, yeni sezonda başlayacak olan 'Aliya' dizisinde Münir Alibabiç karakteri ile rol alacak.

Haberin Devamı

Aliya İzzetbegoviç döneminin anlatılacağı dizide, Halida karakterini canlandıracak Görkem Yeltan'ın gençliğini ise, Mandalina Oyuncu Atölyesi'nde Murat Aydın'ın öğrencisi olan Gamze Doğanoğlu canlandıracak.

Öğrencisiyle aynı dizide

Öğrencisiyle aynı projede rol almanın, kendisi için farklı bir deneyim olduğunu belirten Aydın, "İnsanın emeğinin karşılığını, karşısında görmesi keyif verici. Gamze'nin ilk sahneye çıktığı günü çok net hatırlıyorum, kızarmıştı, heyecanlanmıştı. Ama çok istekliydi. Şimdi ise atölyede yaptığımız çalışmalar ile kendini çok geliştirdi ve yüzlerce aday arasından bu rolü kaptı. Rolüne de birlikte hazırlanıyoruz" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Â

Öğrencisiyle aynı dizide

​TRT 1'de ekranlara gelecek dizinin çekimleri Bosna Hersek'te olacak. Projede, Murat Aydın'ın dışında; Yurdaer Okur, Görkem Yeltan, Berke Üzrek, Dilşad Çelebi gibi oyuncular rol alacak.

BAKMADAN GEÇME!