Ogeday Girişken kimdir? Kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Ogeday Girişken kimdir Kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2017 21:05

Survivor gönüllüler takımı yarışmacısı olan Ogeday Girişken, birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu oldu. Survivor tüm hızıyla devam ederken Ogeday Girişken'in ada hayatındaki yaşamı ve yarışmalardaki performansı merak ediliyor. Bu hafta eleme potasında yer alan Ogeday Girişken kimdir? Kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Ogeday Girişken, survivor gönüllüler takımındaki başarılı yarışmacıların başında geliyor. Gönüllüler takımında yer alan Ogeday Girişken, hem vücut geliştirme hem de yüzme sporlarına ilgi duyuyor. Ogeday Girişken'in bu hafta survivor'da eleme adayı olması hayranlarını şoke etti. Peki, Ogeday Girişken kimdir? Kaç yaşındadır?

OGEDAY GİRİŞKEN KİMDİR?

Ogeday Girişken sporcu kimliği ile ilgililerin dikkatini çekmiştir ve sonrasında da Fenerbahçe’de lisanslı kürek sporu yapmıştır, 10 yıl kürek takımında yer almıştır. Kürek sporuna erken yaşlarda başlayan Ogeday Girişken, bu spor alanında ülkemize birçok başarı kazandırtmış ve onurlandırmıştır. Dünya sıralamalarında da yer alan Ogeday Girişken, 300 bin kişi arasından Survivor 2017 Gönüllüler Takımı’na seçilmiştir. Yarışmanın başlamasından sonra, iyi performansı ile kısa sürede ilgi odağı olmuştur.

Haberin Devamı

Yaşı küçük olsa da Ogeday Girişken, yarışma boyunca olgun davranışlar sergilemektedir. İki kez dokunulmazlık oyununda birinci olmuştur ve dokunulmazlık kolyesini takmıştır. Ogeday Girişken, başarılarını genelde kardeşine armağan ediyor.
Şu an 24 yaşında olan Ogeday Girişken, Marmara Üniversite’sinde eğitimine devam ederken ve sonrasında Fenerbahçe bünyesinde kürek dalında lisanslı sporcu olarak yer almıştır. Litvanya’da gerçekleşen U-23 Kürek Şampiyona’sında ülkemizi en güzel şekilde temsil ederek dünya çapında gerçekleşen bu organizasyondan alnının akıyla çıkmayı başarmıştır ve 8. olmuştur. Ayrıca milli sporcu 1,84 boyunda ve 80 kilodur.

BAKMADAN GEÇME!