O Ses Türkiye'de haftaya damga vuran performans

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiyede haftaya damga vuran performans
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2016 09:28

O Ses Türkiye yarışmasına bu hafta damga vuran isim Zafer Yılmaz oldu. “Ya ben anlatamadum” isimli Karadeniz türküsünü seslendiren yarışmacının performansı hem jüri üyelerini ve stüdyodakileri hem de ekran başındakileri adeta büyüledi. Tüm jüri üyelerini döndürmeyi başaran yarışmacı için kıyasıya mücadele yaşandı. İşte, Zafer Yılmaz'ın O Ses Türkiye performansı!

Haberin Devamı

O Ses Türkiye'nin dün akşam ekrana gelen bölümünde yine müzik ziyafeti yaşandı. Jüri üyeliğini Murat Boz, Hadise, Sibel Can ve Gökhan-Hakan kardeşlerin yaptığı yarışmada öne çıkan isim Zafer Yılmaz oldu. Söylediği Karadeniz türküsüyle hem ekran başındakileri hem de jüri üyelerini büyüleyen Zafer Yılmaz, ekran başındakileri de coşturdu.  İşte Zafer Yılmaz'ın O Ses Türkiye performansı!

O Ses Türkiye'nin ekrana gelen son bölümüne damga vuran yarışmacı sahneye Karadeniz türküsüyle çıkan  Zafer Yılmaz oldu. Performansının yanı sıra sempatik tavırlarıyla da dikkatleri üzerine çeken yarışmacı, O Ses Türkiye jüri üyeleri arasında rekabete neden oldu. Hem O Ses Türkiye jüri üyelerini hem de ekran başındakileri coşturan Zafer Yılmaz, Karadeniz türküsüyle herkesi kendisine hayran bıraktı. Acun Ilıcalı’nın da talebi üzerine “Ya ben anlatamadum” türküsünü bir daha söyledi. Jüri üyeliğini Murat Boz, Hadise, Sibel Can ve Gökhan-Hakan kardeşlerin yaptığı O Ses Türkiye'nin dün akşam ekrana gelen bölümünde öne çıkan isimlerden biri de Zafer Yılmaz oldu. Sahnede bir Karadeniz şarkısını seslendiren Zafer Yılmaz, hem jüri üyelerini ve stüdyodakileri hem de ekran başındakileri coşturdu. “Ya ben anlatamadum” isimli türküyle tam beğeni toplayan Zafer Yılmaz, tüm jüri üyelerini döndürmeyi başardı. Yetenekli yarışmacıyı kendi ekibine dahil etmek isteyen jüri üyeleri arasında ise tatlı bir rekabet yaşandı.

Haberin Devamı

O Ses Türkiye'nin hem jüri üyelerini hem de stüdyodakileri coşturan yarışmacı, Acun Ilıcalı’nın da talebi üzerine “Ya ben anlatamadum” türküsünü bir daha söyledi. Performansıyla olduğu kadar sempatik tavırlarıyla da gönülleri fetheden yarışmacı için savaşan jüri üyelerinin diyalogları ise güldürdü. Zafer Yılmaz, uzun süren ikna süreci ardından Sibel Can’ı seçtiğini açıkladı. Yarışmacı kararını vermeden önce Sibel Can’a olan büyük hayranlığından bahsetmişti. Bu yüzden verdiği karar, diğer jüri üyelerini de şaşırtmadı.

Haberin Devamı

ZAFER YILMAZ KİMDİR?

Aslen Gümüşhane’li olan ancak Trabzon’da büyüyen Zafer Yılmaz, 1990 yılında doğdu. Uzun bir zaman önce Karadeniz müziklerini seslendirdikleri bir müzik grubu kuran yarışmacı, profesyonel anlamda 2-3 yıl Antalya’da bir televizyon programı yaptı.

BODRUM MASALI OYUNCUSUNUN SEVGİLİSİ DE KATILDI

O Ses Türkiye'ye damga vuran bir diğer isim ise Alya isimli kadın yarışmacı oldu. 3,5 yıl ABD California'da yaşadığını ve aşık olduğu adam için Türkiye'ye döndüğünü söyleyen Alya, sevgilisinin şu anda Kanal D'de yayınlanan Bodrum Masalı dizisinde oynadığını söyledi. Yaptığı açıklamayla merak uyandıran yarışmacı, jüri üyelerinin hepsini döndürmeyi başardı. Ancak genç yarışmacının tercihi Hakan ve Gökhan kardeşlerden yana oldu.

 

BAKMADAN GEÇME!