O Ses Türkiye yılbaşı 1. cisi kim oldu? İşte şaşırtan sonuç

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiye yılbaşı 1. cisi kim oldu İşte şaşırtan sonuç
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2017 01:33

O Ses Türkiye yılbaşı bölümüyle hem stüdyodakilere hem de ekran başındakileri coşturdu. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da O Ses Türkiye sahnesine bu kez ünlü isimler çıktı. Özellikle Cem Karaca'nın 'Resimdeki Gözyaşları' şarkısını söyleyen Cüneyt Çakır'ın performansı dikkat çekti. Peki, O Ses Türkiye yılbaşı 1. cisi kim oldu?

Haberin Devamı

O Ses Türkiye dün gece yılbaşı bölümüyle izleyicilerine müzik ziyafeti yaşattı. O Ses Türkiye yılbaşı bölümünde; Yasemin Allen, Müjde Uzman, Nergis Kumbasar ve Onur Büyüktopçu gibi pek çok ünlü isim sahneye çıktı. Müzik, dizi ve futbol dünyasının pek çok isminin yarıştığı O Ses Türkiye yılbaşı bölümüne geçtiğimiz sezonun birincileri de konuk olarak dahil oldu. Gecenin en çok konuşulan ismi Cüneyt Çakır oldu. Peki, O Ses Türkiye 2017 yılbaşı birincisi kim oldu? İşte, O Ses Türkiye yeni yıl şampiyonu ve Cüneyt Çakı'ın performansı hakkında detaylar!

Cem Karaca'nın 'Resimdeki Gözyaşları' şarkısını söyleyen Cüneyt Çakır, jüri üyelerinden tam not aldı. Performansıyla seyircilerin ve jürilerin büyük beğenisini toplayan Cüneyt Çakır, müzikte de başarılı olduğunu kanıtladı. Peki, O Ses Türkiye yılbaşı bölümünde hangi ünlüler yarıştı. Peki, O Ses Türkiye yılbaşı şampiyonu kim oldu? Geçen yılın birincisi hangi jüri üyesi olmuştu? İşte, yılbaşı bölümü birincisi ve yarışan isimlere dair detaylar!

Haberin Devamı

2017 BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Sempatik jüri üyesi Murat Boz 4. oldu. Bu sonucu espriyle karşıladı. 3. üncü isim O Ses Türkiye'ye bu sezonda dahil olan Sibel Can, 1. ise sürpriz bir şekilde senelerdir birinciliği bir türlü tadamadığı için dalga konusu olan Hadise oldu.

31 Aralık Cumartesi günü yılbaşı özel bölümüyle evlere konuk olmaya hazırlanan O Ses Türkiye’de bu yıl; Burak Yılmaz, Ozan Güven, Yasemin Allen, Emre Belözoğlu, Birce Akalay, İrem Sak, Pelin Karahan, Müge Boz, Cüneyt Çakır, Özge Borak, Müjde Uzman, Nergis Kumbasar ve Onur Büyüktopçu sahneye çıkıp en sevdikleri şarkıları söyleyecek. O Ses Türkiye yılbaşı bölümünde Ahmet Kural ve Murat Cemcir programın sunuculuğunu üstlenirken; bu özel gecede jüri üyeleri ise her zamanki gibi arkası sahneye dönük bir şekilde tanımadıkları bu sesleri değerlendirdi. Birbirinden ünlü isimlerin sahne performanslarına tanıklık edeceğiniz “O Ses Türkiye Yılbaşı Özel” de 2017’yi, müzik, kahkaha ve eğlence ile TV8 ekranlarında karşıladı.

CÜNEYT ÇAKIR KİMDİR?

23 Kasım 1976 yılında İstanbul'da doğan Cüneyt Çakır, eski hakem ve MHK eski asbaşkanı olan Serdar Çakır'ın oğludur. Kocaeli Üniversitesi İktisat Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun olan Çakır, hem hakemlik hem de birçok sigorta şirketinin acenteliğini yaptı. 10 yaşındayken Kartalspor'da futbolcu olarak oynayan Çakır, 7 yıl sonra hakemlik yapmaya başladı. 3 yıl gibi bir süre İstanbul Amatör Kümede yaklaşık bin tane maç yöneten Çakır, 2001 yılında Süper Lig’de görev alarak burada en çok maç yöneten kişi olarak ismini duyurdu.

Haberin Devamı

2007'de başarılı olduğu için Avrupa'nın yetenekli hakemlerinin davet edildiği mentör kursuna çağırılan Çakır, 2 yıl sonra da görevinde yükseltildi. 2010-2011 futbol sezonunda Rubin Kazan-Barcelona maçı ile hayatı değişen Çakır, şampiyonlar liginde 10 seneden sonra ilk Türk hakemi ünvanına kavuştu. Ayrıca bu yönüyle ligde maç yöneten 3. Türk hakem olarak gururlandı. Son olarak Çakır, 2014 yılında Brezilya’da düzenlenen 2014 Dünya Kupası için 52 hakemden biri olarak aday da gösterildi.

GEÇEN SENE HANGİ ÜNLÜLER YARIŞTI, KİM BİRİNCİ BELLİ OLDU?

O Ses Türkiye'de sahnede bu kez yarışmacılar değil birbirinden ünlü isimler yarıştı. Emre Kınay, barış falay, Ezgi Mola, erkan can, Hidayet Türkoğlu, Turabi, Burcu Kıratlı, Bülent Emrah Parlak, Aras Bulut İynemli, Seda Bakan, Zafer Algöz, Tümer Metin, Hande subaşı, Gürkan Uygun, Aslı Enver, Alina Boz & Leyla Tanlar sahneye çıkıp en sevdikleri şarkıları söyledi. Geçtiğimiz yılın O Ses Türkiye yılbaşı bölümünde 31 Aralık Perşembe yayınlanan yılbaşı özel programında en çok puanı alan Gökhan ve Hakan, günün şampiyonu oldu.

 

BAKMADAN GEÇME!