O Ses Türkiye birincisi kim olacak? İşte finale kalan son iki isim

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiye birincisi kim olacak İşte finale kalan son iki isim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2019 23:24

O Ses Türkiye’nin büyük finali için nefesler tutuldu. Beyazıt Öztürk, Murat Boz, Hadise ve Seda Sayan’ın jüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye’nin 2018-2019 sezonu şampiyonu bu akşam belli olacak. Final etabında performanslarını gösteren yarışmacılar arasından sadece 2 kişi finale kaldı ve 4 yarışmacı şampiyon olma hayallerine veda etti. Peki, O Ses Türkiye birincisi kim olacak? İşte finale kalan son 2 isim.

Haberin Devamı

O Ses Türkiye birincisi belli oluyor. Aylardır mücadele eden yarışmacılardan biri hem 2018-2019 sezonunu birinci unvanına hem de büyük ödüle sahip olacak. O Ses Türkiye yarı finalde sahneye çıkan yarışmacılar arasından halk oylamasıyla finale çıkacak isimler 26 Ocak Cumartesi belli oldu. Seda Sayan'ın ekibinden kimse finale kalmayı başaramazken; Murat Boz'un 2, Hadise'nin 1, Beyaz Öztürk'ün ise 3 yarışmacısı finalist oldu.Peki, O Ses Türkiye birinciliği için kimler yarışacak?

FİNAL ETABINDA VEDA ETTİLER

O Ses Türkiye yarışmasında finalde yoluna devam eden isimler belli olurken, gösterdiği performansın ardından en az oyu alan ve yarışmaya veda eden isim belli oldu. Yarışmaya devam eden İsimler Barış ve Baran Solar, Umut Kaç, Gülce Kahtalı ve Ferat Üngür oldu. Finalde şampiyon olma hayallerine veda eden isimler ise Anıl Şimşek, Bartu Gülhan, Gülce Kahtalı ve Barış-Baran Solar kardeşler oldu.

Haberin Devamı

Finale kalan son iki isim ise Beyazıt Öztürk'ün takımından Umut Kaç ve Murat Boz'un takımından Ferat Üngür oldu.

Beyazıt Öztürk;

Gülce Kahtalı,

Barış ve Baran Solar,

Umut Kaç

Murat Boz;

Bartu Gürhan,

Ferat Üngür

Hadise;

Anıl Şimşek

Seda Sayan;

Hiçbir yarışmacısı finale katılamadı

O Ses Türkiye final bölümü 27 Ocak Pazar saat 20:00’da başlayacak.

 

 

BAKMADAN GEÇME!