O Hayat Benim yeni bölüm fragmanında Kenan'dan büyük sürpriz

Güncelleme Tarihi:

O Hayat Benim yeni bölüm fragmanında Kenandan büyük sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 18, 2017 17:22

O Hayat Benim yepyeni bölümleriyle yeni gününde izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Artık salı günleri yayınlanacak olan O Hayat Benim'in bu akşam ekrana gelecek olan 129. bölümünde Arda’nın oyunu Kenan'ın sürpriziyle bozulacak. Figen’le evlenmek isteyen Mehmet Emir’e Hülya tüm şiddetiyle karşı çıkacak. Peki, Figen'in sırları ortaya mı çıkacak? O Hayat Benim yeni bölüm fragmanı ve özeti detayda!

Haberin Devamı

O Hayat Benim yayınlanan 129. bölüm fragmanıyla izleyicilerini ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Ekranların herkes tarafından büyük beğeni kazanan dizisi O Hayat Benim, entrika dolu yeni bölümüyle salı akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Arda’nın gerçekleri ortaya çıkarmak için yaptığı oyun, Kenan’ın Atahan Konağı’na sürpriz baskınıyla yarıda kalır. İşte, O Hayat Benim 129. bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK

Arda’nın gerçekleri ortaya çıkarmak için yaptığı oyun, Kenan’ın Atahan Konağı’na sürpriz baskınıyla yarıda kalır. Kenan’ın tehdidi karşısında tüm aile ne yapacaktır? Ona kim dur diyecektir? Öte yandan Zeynep, Arda’nın kendisiyle sadece bir oyun için sözlendiğini öğrenir ve buna karşı Efsun ve Arda’yı ayırmak için korkunç bir plan daha yapar. Zeynep, Zühal’in de yardımıyla ele geçirdiği büyük bir sır sayesinde Efsun ve Arda’yı boşanmaya zorlayacaktır. Arda ve Efsun bu kez çok önemli bir karar vermek zorundadır, ya ömürlerinin kalanını hapiste geçirecek, ya da boşanacaklardır. İki aşık, birbirlerini bu kadar severken nasıl bir karar verecektir? Zeynep’in oyunlarına başlarda soğuk bakan Sultan, kızının namusu söz konusu olduğunda Efsun ve Zeynep arasında bir seçim yapmak zorunda kalır. Bu sırada Mehmet Emir de önemli bir kararın eşiğindedir. Figen’le evlenmek isteyen Mehmet Emir’e Hülya tüm şiddetiyle karşı çıkar. Figen’in taşıdığı sırların ortaya çıkmasıysa an meselesidir. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Efsun’la Arda’nın ilişkisi, evliliği, aşkı sonsuza dek bitmek üzere! Zeynep’in yalanları sürdükçe... Ne Bahar ne de Ateş’in gücü gerçekleri ortaya çıkarmaya yetmediği müddetçe... Arda’nın tek şansı Efsun’u alıp herkesten ve tüm bu yalanlardan uzak tutabilmek, ve Zeynep’i köşeye sıkıştıracak bir tuzak planlamak. Peki ya Hülya? Kenan’ın onu elinde tuttuğunu öğrenseler de bu kez eli kolu bağlı olan Mehmet Emir, Asım ve Ateş... Hülya’nın kendini kurtarmaktan, Kenan’a cezasını kendi elleriyle vermekten başka çaresi yok. Ama ne pahasına? Atahanları kaçınılmaz ve trajik akıbetlerinden kim koruyabilir artık?

 

BAKMADAN GEÇME!