O Hayat Benim 129. yeni bölüm fragmanında sürpriz evlilik teklifi

Güncelleme Tarihi:

O Hayat Benim 129. yeni bölüm fragmanında sürpriz evlilik teklifi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2017 17:39

O Hayat Benim dizisinin dün akşamki bölümünde yaşananlar hafızalardaki yerini korurken yeni fragman yayınlandı. Yayın günü değişen O Hayat Benim'in 129. bölüm fragmanında sürpriz evlilik telifi damga vurdu. Öte yandan Zeynep'in Efsun'a söylediği sözler büyük bir merak uyandırdı. İşte, O Hayat Benim yeni bölümünden ilk görüntüler ve son bölümde yaşananlar!

Haberin Devamı

O Hayat Benim'in dün akşam yayınlanan son bölümünde Efsun ile Arda arasındaki ilişkinin yerle bir olmasına ramak kaldı. Hayatlarına mutlu bir şekilde devam ederken yokluk içerisine sürüklenen Efsun ve Arda, O Hayat Benim bazı sorunlarla yüzleşti. Hülya'nın son hamlesi ise şok etkisi yarattı. Final sahnesiyle şok etkisi yaratan dizinin yeni bölüm fragmanı da kısa sürede izleyicileriyle buluştu. O Hayat Benim 129. bölümünde Zeynep, Efsun'a boşanması konusunda baskı yapıyor. Mehmet Emir'in verdiği karara şahit olan Hülya ise tedirginlik duyuyor. İşte, yeni bölümden ilk görüntüler!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Efsun’la Arda’nın ilişkisi, evliliği, aşkı sonsuza dek bitmek üzere! Zeynep’in yalanları sürdükçe... Ne Bahar ne de Ateş’in gücü gerçekleri ortaya çıkarmaya yetmediği müddetçe... Arda’nın tek şansı Efsun’u alıp herkesten ve tüm bu yalanlardan uzak tutabilmek, ve Zeynep’i köşeye sıkıştıracak bir tuzak planlamak. Peki ya Hülya? Kenan’ın onu elinde tuttuğunu öğrenseler de bu kez eli kolu bağlı olan Mehmet Emir, Asım ve Ateş... Hülya’nın kendini kurtarmaktan, Kenan’a cezasını kendi elleriyle vermekten başka çaresi yok. Ama ne pahasına? Atahanları kaçınılmaz ve trajik akıbetlerinden kim koruyabilir artık?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Efsun erinin, pipetinin, Arda’sının kollarında can vermesini kaldırabilir mi? Arda’yı kurtarmak, hayata döndürmek için zamana karşı bir mücadele başlar. Efsun yana yakıla kocasının yanında olmak ister ama Zeynep karşısına bir duvar örmüştür. Zeynep bu durumda bile herkesi Efsun’a karşı doldurmakta, onu ölümün eşiğindeki Arda’dan uzak tutabilmek uğruna her türlü oyunu oynamaktadır. Hem yaşananlar hem de Zeynep’in küstah davranışları Bahar’ın sağlığını da kötü etkiler. Ve tüm bunlar yetmiyormuş gibi, Hülya bir anda ortadan kaybolur! Kenan’ın Hülya’ya zarar vermesinden korkan Ateş, Mehmet Emir ve Asım’ın önünde umutsuz bir mücadele vardır. Kenan onların gözlerinin içine bakar. Ve acımasızca tek bir şey söyler... “Benim için Hülya diye biri artık yok! Hülya... Benim için... Öldü!”

BAKMADAN GEÇME!