No: 309 53. bölüm fragmanında Lale ve Onur kolları sıvıyor

Güncelleme Tarihi:

No: 309 53. bölüm fragmanında Lale ve Onur kolları sıvıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2017 17:47

No: 309 yayınlanan 53. bölüm fragmanıyla izleyicilerine oldukça heyecan dolu bir akşam yaşatacak. Ekranların herkes tarafından büyük bir keyifle takip edilen dizisi No: 309 yeni bölümüyle çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Lale ve Onur, istemede araları açılan annelerini barıştırmak için kolları sıvar. İşte, No: 309 yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Ekranların herkes tarafından soluksuz olarak takip edilen heyecanlı dizisi No: 309 yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla bomba gibi geliyor. Sevilen dizi No: 309 yeni bölümüyle çarşamba akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde ilginç anlar yaşanacak. Peki, yeni bölümde neler olacak? İşte, No: 309 yeni bölüm fragmanından detaylar.

Lale ve Onur, istemede araları açılan annelerini barıştırmak için kolları sıvar. Fakat onlardan önce Pınar Bey harekete geçmiştir. Şimdi mutluluklarının önünde tek bir engel kalmıştır. O da Lale’nin babasını bulup onunla yüzleşmesidir. Bu konuda Onur onu yalnız bırakmaz ve birlikte Lale’nin babasını aramaya başlarlar.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Her şeye en baştan başlayan Onur ve Lale çok mutludur, flört etmek onlara çok iyi gelmiştir. Sırada söz, nişan ritüelleri vardır. Pınar Bey'in de teşvikiyle aileler de bu oyuna kendilerini iyice kaptırır. Onur ve ailesi Lale’yi istemek için hazırlıklara başlar. Kız evinde de hazırlıklar devam etmektedir. Herkes heyecanla büyük günü beklemektedir...

BAKMADAN GEÇME!