No: 309 bu akşam yayınlanan son bölümün ardından 33. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

No: 309 bu akşam yayınlanan son bölümün ardından 33. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2017 23:34

No: 309 bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça şoke eden dakikalar yaşattı. Ekranların sıcacık, aşk dolu ve eğlenceli dizisi No: 309'da bu akşam heyecan seviyesi oldukça yüksekti. Dizinin yayınlanan son bölümünde izleyicileri hayrete düşüren dakikalar yaşandı. Son bölümde Lale Onur’un şehir dışında olduğu yalanını sürdürürken, Onur Lale ile barışmanın ve onun gönlünü almanın yollarını aradı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanı hakkında araştırma yapmaya başladılar. Peki, No: 309 33. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

No: 309 bu akşam yayınlanan son bölümde seyircilerin beklentilerinin dışında gelişen olaylar, şok edici etkisini sürdürmeye devam etti. Yayınlanan son bölümde bebeklerinin olmasına sevinen Onur ve Lale çifti, ailelerinden kaynaklı olarak gündeme gelen evlilik sözleşmesi sürecinde takılıp kaldılar. Son bölümde Lale'nin hiç beklemediği bir anda ortaya atılan bu durum, boşanma konularına kadar dayandı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanı hakkında araştırma yapmaya başladılar. Peki, No: 309 33. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

No: 309 33. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Lale Onur’un şehir dışında olduğu yalanını sürdürürken,  Onur  Lale ile barışmanın ve onun gönlünü almanın yollarını aramaktadır. Ona bu konuda Kurtuluş yardım etmek ister. Bu arada evi terk eden Filiz ve Şadi’yi eve döndürme çalışmaları tam gaz devam etmektedir. Hem Onur Lale cephesinde hem de Erol Filiz cephesinde süren barışma çabaları acaba başarılı olabilecek midir?

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Emir’in gelişi ailede büyük bir mutluluk yaratırken aynı zamanda fikir ayrılıklarına düşmelerini de sebep olur. Songül ve Yıldız’ın çatışması her geçen gün artmaktadır.. Bu arada  Songül’e giden isimsiz mektubun Betül tarafından gönderildiğini öğrenen Yıldız,Onur’u dikkatli olması konusunda uyarır.. Bunun üzerine Onur Lale’ye sözleşme konusunda ki gerçekleri anlatmaya karar verir...

BAKMADAN GEÇME!