Nefes Nefese dizisinin son bölümünde sürükleyici anlar yer aldı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Nefes Nefese dizisinin son bölümünde sürükleyici anlar yer aldı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2018 23:27

Nefes Nefese dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Rüya'yı sahte anne komplosundan koruyamayan Yusuf, bir söz verdi. Bundan böyle ne olursa olsun Rüya'nın elini bırakmayacaktı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Nefes Nefese dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Nefes Nefese dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine aksiyon dolu anlar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Rüya'ya ve Yusuf yakınlığını gören Alacanlar çiftliğinin tatlı belası Kıymet Hala, Yusuf'un başını bağlamaya karar verdi. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Nefes Nefese dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Nefes Nefese dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Rüya'yı sahte anne komplosundan koruyamayan Yusuf, bir söz verir: Bundan böyle ne olursa olsun Rüya'nın elini bırakmayacak.

Rüya'ya ve Yusuf yakınlığını gören Alacanlar çiftliğinin tatlı belası Kıymet Hala, Yusuf'un başını bağlamaya karar verir. Bunun için ilk adım Rüya'nın babası Atmaca'yı eve davet etmek olacaktır.

Haberin Devamı

Atmaca tarafından esir tutulan Boran ise başka bir gerçekle yüzleşmektedir. Rüya’nın, Atmaca’nın kızı olduğunu öğrenmiştir. Üstelik hayatı, Atmaca’nın verdiği görevi yerine getirmesine bağlıdır. Boran bu güne kadar omuz omuza savaştığı komutanı Yasin’i öldürmek zorundadır. Cevdet onun en ufak açığını bile kollarken Boran, Yasin’in hayatını kurtarmanın bir yolunu bulacak mıdır?

Küçüklüğünden beri Mercan’a aşık olan Salih, hislerini artık içinde tutamayacağının farkındadır. İçi içini yerken Mercan’a hislerini doğru bir şekilde anlatmanın yolunu arar.

Alacanlar çiftliğindeki hain hakkında yeni bilgiler öğrenen Atmaca’nın çiftliğe gitmekten başka çaresi kalmamıştır. Ancak Rüya’nın gerçek annesi olan Sultan’ın orada çalıştığından habersizdir.

Sultan ve Atmaca karşılaşacak mı?

Sultan, Rüya’nın kendi kızı olduğunu anlayacak mı?

BAKMADAN GEÇME!