Nagihan Karadere'nin sevgilisi Ramiz Özbay kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Nagihan Karaderenin sevgilisi Ramiz Özbay kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2018 11:41

Bu yıl düzenlenen Survivor yarışmasını 2’nci olarak tamamlayan Nagihan Karadere ile aşk yaşayan Ramiz Özbay'ın kim olduğu, kariyeri ve özel yaşamı merak konusu oldu. Basında yer alan haberlerin ardından gündem olan Ramiz Özbay'ın kim olduğunu merak eden vatandaşlar, Ramiz Özbay hakkında araştırma yapıyor. Peki, Nagihan Karadere'nin sevgilisi Ramiz Özbay kimdir?

Haberin Devamı

Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere ile yaşadığı aşk sonrası gündeme gelen Ramiz Özbay, magazin dünyasının yakından tanıdığı bir isim. İşte, merakla araştırılan 'Ramiz Özbay kimdir?' sorusunun yanıtı...

Ramiz Özbay, ünlüler camiasına çok uzak bir isim değil. Ramiz Özbay, şarkıcı Hatice'nin eski eşi. Zamanında Hatice, Seda Sayan'ın programında eski eşinden şiddet gördüğünü söylemişti. Ramiz Özbay, Hollywood Prodüksiyon şirketini kuran 200'e yakın Hollywood yıldızıyla anlaşma yapan bir Türk iş insanı.

Geçmişte “Maymunlar Cehennemi” filmiyle tanınan ve bir dönem Victoria’s Secret modelliği yapan Estella Warren ile flört eden Ramiz Özbay şu anda Nagihan Karadere ile birlikte. Amerika ve Türkiye’de ses getiren organizasyonlara imza atan Ramiz Özbay Hollywood yıldızları tarafından da tanınan bir isim olarak dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

NAGİHAN KARADERE KİMDİR?

1 Ocak 1984‘te Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde dünyaya geldi. Küçük yaşlardan itibaren profesyonel olarak atletizme ilgi duyuran Nagihan Karadere,  2003'te Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazandı.

2012 Yaz Olimpiyatları'nda, atletizm 400 metre engelli seçmelerinde mücadele eden Karadere, hatalı çıkış yapınca yarış dışı bırakıldı. Londra Olimpiyat Stadyumu'nda yapılan elemelerde 4. seride yarışmak için pistteki yerini aldı.

4 numaralı kulvarda yerini aldıktan sonra tabanca sesini duymadan çok önce koşmaya başlayınca hakem tarafından yarış dışı bırakıldı.

Survivor 2016 programında Ünlüler için yarışan kişiler arasında yer aldı Kıbrıs'taki çeyrek finalde beşinci oldu. 2018 yılında düzenlenen Survivor yarışmasında ise 2'nci oldu. Eşi Uğur Gökçe ile 2016 yılında boşanan Nagihan Karadere, Ece Arven Gökçe adında bir kız çocuk annesidir.

BAKMADAN GEÇME!