Müslüm filminin oyuncuları kimler? Müslüm filminin konusu ve oyuncuları

Güncelleme Tarihi:

Müslüm filminin oyuncuları kimler Müslüm filminin konusu ve oyuncuları
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2018 15:15

Arabesk ve Türk halk müziği sanatçısı Müslüm Gürses'in hayatını beyaz perdeye aktaran sinema filmi 'Müslüm'ün çekimleri tamamlandı. 2013'te yaşamını yitiren efsane sanatçının hayatını anlatan filmde pek çok ünlü isim rol alıyor. Filmin vizyona girmesine kısa bir süre kala sinemaseverler, 'Müslüm'ün oyuncularının kim olduğunu araştırmaya başladı. Peki, Müslüm filminin oyuncuları kimler?

Haberin Devamı

Arabesk müziğe damgasını vuran Müslüm Gürses'in hayatı tüm yönleriyle 'Müslüm' filminde ele alındı. Müslüm Gürses'in Şanlıurfa’da başlayan yaşam öyküsünü anlatan filme, Gürses'in hayat arkadaşı Muhterem Nur'da danışmanlık yaptı. İşte, 'Müslüm' filmine dair tüm merak edilenler...

Arabesk müziğin unutulmaz sanatçısı Müslüm Gürses’in hayatını anlatan 'Müslüm' filmin için geri sayım sürüyor. 21 milyon liralık bir bütçeyle hazırlanan ve çekimleri 1 yıl süren film, 26 Ekim'de vizyona girerek sinemaseverlerle buluşacak.

Yapımcılığını Mustafa Uslu ve Nuri Yıldırım’ın, yönetmenliğini ise Can Ulkay ve Ketche’nin üstlendiği 'Müslüm' filmi, usta sanatçının hayat hikayesine odaklanıyor. Senaryosunu Hakan Günday ve Gürhan Özçiftçi‘nin yazdığı, filmde Müslüm Gürses’i Timuçin Esen canlandırıyor.

Haberin Devamı

Filmin oyuncu kadrosunda Esen’in yanı sıra Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl, Erkan Can, Turgut Tunçalp, Taner Ölmez ve Güven Kıraç gibi başarılı isimler yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!