Muhteşem Yüzyıl Kösem 3. bölüm fragmanında Dördüncü Murad birilerini yakacak!

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Kösem 3. bölüm fragmanında Dördüncü Murad birilerini yakacak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2016 13:40

Muhteşem Yüzyıl Kösem 3. bölüm fragmanından öncesinde İslam aleminin halifesi Dördüncü Murad, Rahip Lorenzo tarafından Hristiyanlığa davet ediliyor. Bunun karşılığında iyice sinirlenen Dördüncü Murad, Muhteşem Yüzyıl Kösem 3. bölüm fragmanı öncesinde sinirlerine hakim olamayıp Lorenzo'yu surlardan aşağıya atıyor. Diğer taraftan haremin idaresini eline alan Kösem, Farya'yı saraydan atmak için çabalıyor. Fakat Dördüncü Murad buna izin vermiyor. Muhteşem Yüzyıl Kösem 3. bölüm fragmanında sarayda ise durumlar çözülemeyecek bir hal alıyor

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl Kösem 3. bölüm fragmanında Dördüncü Murad'ın arkasından oynanan oyun, devam ediyor. Geçtiğimiz bölüm sonunda Farya'yı saraydan göndermek için yol arayan Kösem, Dördüncü Murad'ın uzaklaşmasını fırsat bilmiştir. Muhteşem Yüzyıl Kösem 3. bölüm fragmanında saraydan atılan Farya'yı Dördüncü Murad tekrar getirmiştir. İşte Muhteşem Yüzyıl Kösem 3. bölüm fragmanında meyhdana gelecek bazı detaylar

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Muhteşem Yüzyıl Kösem’de bu hafta anne oğul iktidar mücadelesinde karşı karşıya geliyor! İsyancıların saraya yürüdüklerini öğrenen Sultan Murad, ayak divanı yapar. Ulema, yeniçeri ve sipahilere Kur-an’a el bastırıp, sadakat yemini ettirir. Sultan Murad, iktidarın tek sahibi olduğunu herkese ilan eder. Tüm haremin gözü önünde, naibeliğine son verildiğini öğrenen Kösem büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Oğlunun kendisine ihanet ettiğini düşünür. Ancak devlet idaresini öyle kolay bırakmaya niyeti yoktur.

Haberin Devamı

OYUNCU KADROSU

Nurgül Yeşilçay, Farah Zeynep Abdullah ve Metin Akdülger’in başrol oynadığı dizinin ikinci sezonunda Sultan Murad döneminin iki renkli ismi Evliya Çelebi ve Hezarfen Çelebi de var.

Necip Memilli’nin yollara aşık Evliya Çelebi olarak izleyiciyle buluşacağı “Muhteşem Yüzyıl Kösem”de, tek hayali uçmak olan Hezarfen Çelebi’yi; Ushan Çakır canlandırıyor.

Dizinin hikayesinde Sultan Murad’la birlikte eğitim gören ve çocukluklarından bu yana arkadaş olarak tasvir edilen Evliya ve Hezarfen; Sultan Murad’ın yükseliş döneminde de her zaman onun yanında olacaklar.

İşte dizi oyuncuların tamamı;

Nurgül Yeşilçay (Kösem Sultan), Farah Zeynep Abdullah (Farya), Metin Akdülger (IV.Murad), Caner Cindoruk (Silahtar Mustafa), Aslı Tandoğan (Gevherhan), Necip Memili (Evliya Çelebi), Engin Benli (Sinan Paşa), Ushan Çakır (Hezarfen), İsmail Demirci (Kemankeş), Metin Belgin (Ahizade), Ece Çeşmioğlu (Atike), Leyla Feray (Ayşe), Hakan Şahin (Hacı Ağa), Şener Savaş (Halil Paşa), Murat Atik (Rahip Cornelius), İdil Yener (Lalezar), Mustafa Kırantepe (Beynam Ağa), Yiğit Uçan (Şehzade Beyazıd), Rıdvan Aybars Düzey (Şehzade İbrahim), Doğaç Yıldız (Şehzade Kasım) ve Şemsi İnkaya (Yahya Efendi)

BAKMADAN GEÇME!