Muhteşem Yüzyıl Kösem 18. bölüm fragmanında taht oyunları!

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem Yüzyıl Kösem 18. bölüm fragmanında taht oyunları
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2017 10:21

Muhteşem Yüzyıl Kösem 18. bölüm fragmanında ortalık karışıyor. Tahta sahip olmak için büyük bir mücadele veren Sultan Murad, annesinin her işe karışmasını engellemek için sürgüne gönderme kararı almıştır. Muhteşem Yüzyıl Kösem 18. bölüm fragmanında bu olay sonrasında tahtın tehlike altında olduğunu ve bu konuyu çözmek gerektiğini düşünen bireyler, boş durmamıştır. Peki, Muhteşem Yüzyıl Kösem 18. bölüm fragmanında neler yaşanacak? İşte, detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Muhteşem Yüzyıl Kösem yayınlanan 18. bölüm fragmanında izleyiciler oldukça heyecanlı dakikalar yaşamaya hazırlanıyor. Ekranların herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölümüyle salı akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Sultan Murad annesiyle yüzleşiyor. Kösem Sultan yarattığı sıkıntıların bedelini ödemeye hazırlanıyor. İşte, Muhteşem Yüzyıl Kösem 18. bölüm fragmanı.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Muhteşem Yüzyıl Kösem de bu hafta Sultan Murad en büyük düşmanıyla yüzleşiyor! Kösem Sultan saraya yürüyen ahaliyle karşı karşıya kalıyor! Sırra kadem basan Sultan Murad saraya geri dönüyor! Yeni yasaklar ilan ediliyor! Bayezid, Kâsım’a büyük bir oyun oynuyor! Şehzade Kâsım, her şeyi Sultan Murad’a anlatıyor! Silahdar’la arası düzelmeyen Âtike Sultan, Silahdar’a içini döküyor! Kösem Sultan Gülbahar Sultanın mezarını açtırıyor! Sultan Murad, Şehzade Bayezid’e ağır bir ceza veriyor! Kösem Sultan gizlice divanı topluyor! Sultan Murad divana baskın yapıyor! Kösem Sultan ve Sultan Murad karşı karşıya geliyor!

Haberin Devamı

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Muhteşem Yüzyıl Kösem de bu hafta Sultan Murad sırra kadem basıyor! Kösem Sultan, Gevherhan’ın ölümünden Sultan Murad’ı mesul tutuyor! Ayşe Sultan doğum yapıyor! Aşk acısı çeken Silahdar, Atike Sultan’la hesaplaşıyor! Sultan Murad, Ayşe Sultan hakkında bir hüküm veriyor! Bu hükmü öğrenen Farya, Ayşe’ye söylüyor! Farya büyük bir felakete neden oluyor! Derin bir acı yaşıyan Sultan Murad ortadan kayboluyor! Kösem Sultan devlet işlerini devralıyor! Padişahın öldüğünü tevatürü bütün payitahta yayılıyor! Ahali saraya yürüyor! Şehzade Kasım, Bayezid’in büyük sırrını öğreniyor! Sultan Murad esas düşmanın kim olduğunu öğreniyor!

BAKMADAN GEÇME!