Muhteşem İkili dizisi yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem İkili dizisi yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2018 23:08

Muhteşem İkili dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine heyecan dolu dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Barca yavaş yavaş Nilüfer’e olan duygularından emin olmaya başladı. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Muhteşem İkili dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Muhteşem İkili dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde MKC’nin tüm zayıf noktalarını bilmekte olan Ahsen onun bu yalnızlığından faydalanıp ona yaklaştı. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Muhteşem İkili dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Muhteşem İkili dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Barca yavaş yavaş Nilüfer’e olan duygularından emin olmaya başlar. MKC ise, her zamanki gibi yalnızlığı ile baş başadır. MKC’nin tüm zayıf noktalarını bilmekte olan Ahsen onun bu yalnızlığından faydalanıp ona yaklaşır. Fakat Barca ve Nilüfer’in yakınlaşmaya başladıklarını fark edince oku onların aşkına çevirir. Ahsen’in Muhteşem İkili’nin mutlu olmasına tahammülü yoktur…

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!