Muhteşem İkili dizisi yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Muhteşem İkili dizisi yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2018 22:53

Muhteşem İkili dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine aksiyon dolu dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde MKC ve Barca, Demiray’ın kurduğu akıllıca tuzak sonucunda hapse girdiler. İçerisi MKC ve Barca’nın tutukladıkları ve onlardan nefret eden mahkumlarla doluydu. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başladı. Peki, Muhteşem İkili dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Muhteşem İkili dizisinin 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde MKC ve Barca'nın yol gösteren hocaları, en sert şekilde tepkisini ortaya koyuyor. İşte, Muhteşem İkili dizisinin yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

MKC ve Barca, Demiray’ın kurduğu akıllıca tuzak sonucunda hapse girerler. İçerisi MKC ve Barca’nın tutukladıkları ve onlardan nefret eden mahkumlarla doludur. İkili hem onlara kurulan tuzağı ortaya çıkarmak ve aklanmak, hem de canlarını korumak zorundadır.

Polis okulundan hocaları meşhur Köpek Sadri’nin kaçış planının içine girmesiyle işler iyice karıştıracaktır. Sadri’nin gelişi ile Demiray’ın muhteşem ikiliye geçmişten bu yana beslediği gizli nefretin sebebi gün yüzüne çıkacaktır.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!