Müge Boz kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Güncelleme Tarihi:

Müge Boz kimdir Kaç yaşında ve nereli
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2018 18:54

Güzel oyuncu Müge Boz'un kim olduğu basında yer alan haberlerin ardından merak konusu oluyor. Son olarak yeni sevgilisi ile görüntülenen Müge Boz'un kim olduğunu, özel yaşamını ve kariyerini merak eden vatandaşlar, internette Müge Boz'a dair detayları sorguluyor. Peki, Müge Boz kimdir? Müge Boz kaç yaşında ve nereli?

Haberin Devamı

Rol aldığı dizilerdeki başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu Müge Boz, sık sık magazin basınına konu oluyor. İşte, Müge Boz hakkında merak edilen detaylar...

MÜGE BOZ KİMDİR?

13 Nisan 1984 tarihinde dünyaya gelen Müge Boz'un annesi Yugoslavya göçmeni, babası ise Ege kökenlidir. Çocukluğu İstanbul’da geçti. 12 yaşındayken, babasının işi nedeniyle İzmir’e Karşıyaka’ya taşındılar. İzmir Atatürk Lisesi'nden mezun oldu. Ardından Anadolu Üniversitesi'nde Sinema TV ve Halkla İlişkiler bölümünü bitirdi.

Norveç'te Hogskulen i Volda ismindeki okuldan burs kazanarak, orada 'strategic design', 'digital photography' eğitimleri almıştır. 11 sene bale, 4 sene piyano eğitimi almıştır. Birçok spor dalıyla ( yüzme, tenis, paten, voleybol, motosiklet ) ilgilenmiştir.

Haberin Devamı

2011 yılında Şüphe adlı dizide Meltem karakterini ve Karakol adlı dizide Ada karakterini canlandırmıştır. Pek çok dizi projesinde yer alan Boz, son olarak Kayıt Dışı dizisinde rol almıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!