Müge Anlı’daki Celalettin Polat olayı nedir? Celalettin Polat öldürüldü mü?

Güncelleme Tarihi:

Müge Anlı’daki Celalettin Polat olayı nedir Celalettin Polat öldürüldü mü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2019 11:52

Müge Anlı’da işlenen Celalettin Polat olayının detayları programın takipçileri tarafından merak ediliyor. 10 yıldır kayıp olan Celalettin Polat'ın eşi tarafından öldürüldüğü iddia edildi. Korkunç olayın detaylarıyla ilgili her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Peki, Müge Anlı’daki Celalettin Polat olayı nedir? Celalettin Polat öldürüldü mü?

Haberin Devamı

Haziran 2009’da Erzincan’daki köyünden kaybolan Celalettin Polat olayı Müge Anlı’ya konu oldu. Kardeşi Sabahattin Polat kendisine 9 ay önce bir telefon geldiğini ve ağabeyinin öldürülerek gömüldüğü iddiasında bulunulduğunu söyledi. Peki, Müge Anlı’daki Celalettin Polat cinayeti nedir? Celalettin Polat öldürüldü mü?

Dört çocuk babası Celalettin Polat bundan 11 yıl önce Erzincan’ın Çayırlı ilçesinde ki Cennet Pınar köyünde ortadan kayboldu. Kayıp kardeşlerinin akıbetini gelinlerine soran yakınlarına ise Celalettin Polat’ın yurt dışına gittiği ve 4-5 yıl gelmeyeceği söylendi. Sabahattin Polat, kendisini 9 ay önce birinin aradığını ve telefondaki sesin kardeşleri Celalettin Polat’ın öldürüldüğü ve köylerinde değirmen başında ki tandırın altına gömüldüğünü söylediğini iddia etti.

Haberin Devamı

Selalettin Polat’ın eşinin kardeşi Sebahattin ve eşi Naciye Müge Anlı programına katılarak cinayetle ilgili açıklamalarda bulundu. Çift, Celalettin Polat'in cesedini bir çuvalda gördüğünü ancak korku nedeniyle sustuklarını ifade etti. Sebahattin Bey, Celalettin Polat'ın kendisinin kardeşi olan eşi tarafından ilaç verilerek öldürüldüğünü söyledi. 

BAKMADAN GEÇME!