Mucize Doktor'un 14. bölüm fragmanı son bölüm sonrası yayınlandı! Mucize Doktor yeni bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Mucize Doktorun 14. bölüm fragmanı son bölüm sonrası yayınlandı Mucize Doktor yeni bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2019 23:06

FOX TV ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor, perşembe akşamı sevenlerinin karşısına çıktı. Dizinin yayınlanan son bölümünün hemen ardından, haftaya ekranlara gelecek olan yeni bölüm fragmanı paylaşıldı. Mucize Doktor'un yeni bölüm fragmanına Ali'nin Ferman'a söylediği "Kardeşinize mi benzetiyorsunuz beni?" sözleri damga vurdu. Peki, Mucize Doktor'un yeni bölümünde neler olacak? İşte, Mucize Doktor'un 14. bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan ve Reha Özcan gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Mucize Doktor'un 13. bölümü ile bu hafta ekranlara geldi. Mucize Doktor'un son bölümünde Ferman bakımını üstlendiği vakayı fazlasıyla kişiselleştirerek Ali’yle çıkmaza girdi. Dizinin son bölümü sonrası yayınlanan 14. bölüm fragmanında Ali ve Ferman arasındaki diyalog merak uyandırdı. İşte, Mucize Doktor yeni bölüm fragmanı.

MUCİZE DOKTOR'UN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Yavaş yavaş ilerleme kaydeden Ali’nin önünde şimdi büyük bir engel vardır; Adil’in de desteklemesiyle Ali sonunda birine dokunmaya karar vermiştir. Ama bu iş kesinlikle göründüğü kadar kolay değildir. Diğer tarafta Ferman’la ilgili hayal kırıklığına uğrayan Beliz bir yolculuğa çıkar. Ferman bakımını üstlendiği vakayı fazlasıyla kişiselleştirir ve Ali’yle tam bir çıkmaza girerler. Vakayı devretmeye bile kalkan Ferman hem kişisel hem profesyonel hayatında köşeye sıkıştıkça sıkışır. Bir takım hasta yakınlarının öfkesi Ali’yi hedef bulur. Ve sonunda sırlar açığa çıkar.

 

BAKMADAN GEÇME!