Mucize Doktor 11. bölüm fragmanı - Gelecek bölüm Ali için fırsat doğuyor

Güncelleme Tarihi:

Mucize Doktor 11. bölüm fragmanı - Gelecek bölüm Ali için fırsat doğuyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2019 09:38

Mucize Doktor 10. bölümde Ali Vefa kendini kanıtlamaya devam etmiştir. Dizinin heyecanlı geçen son bölümü sonrası Mucize Doktor 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Mucize Doktor'da gelecek bölümde neler yaşanacak? Ali çağrıldığı ameliyatta başarılı olacak mı? İşte son bölümde yaşananlar ve gelecek yeni bölüm fragmanı hakkında bilgiler.

Haberin Devamı

Mucize Doktor 11. gelecek bölüm fragmanı içerisinde ameliyat esnasında durumların oldukça kötü bir hâl aldığı görülüyor. Bu esnada bu durumdan kurtulabilmek ve hastanın durumunu stabil hâle getirmek için akla gelen ilk isim Ali Vefa oluyor. Galip Bey'in ameliyatı esnasında oldukça zorlu bir durumla karşılaşılmıştır. Pek çok doktorun gözlemlediği bu ameliyatta yine Ali'den yardım alınması gerekmektedir. Bu durum Ali'nin tekrardan cerrahi bölümüne geçişini sağlayacak gibi görünmektedir. Lakin arka planda Tanju'nun farklı planlar içerisinde olabileceği düşünülebilir. Peki, Mucize Doktor 11. bölüm fragmanı içerisinde neler olacak?

MUCİZE DOKTOR YENİ BÖLÜM FRAGMANINDA NELER YAŞANACAK?

Mucize Doktor'un yeni bölüm fragmanında ameliyat esnasında çıkan problem için Tanju'nun aklına ilk olarak Ali Vefa gelmiştir. Ancak bu durumun ne kadar iyi niyetli olduğu ise düşündürmektedir. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ali patolojiye alınmaktan mutsuzdur. Nazlı onu cerrahiye döndürmek için elinden geleni yapar. Ama Ferman aldığı kararın dimdik arkasında durur, Adil Hoca da başka bir şeyi amaçlayarak sessiz kalır. Bir hastanın ailesi Ali’yi ameliyatlarında isteyince beklenmedik bir cerrahiye dönme fırsatı doğar. Ancak her şeyden önce, hangi bölümde çalışırsa çalışsın, Ali’nin hayatla ilgili alması gereken bir ders vardır.

BAKMADAN GEÇME!