Meryem dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Meryem dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2018 23:23

Meryem dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Meryem'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Oktay’ın hapse girmesiyle Savaş ve Meryem için gergin günler bitmiş oldu. Meryem ve Savaş, nikahları için gün saymaktaydı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Meryem dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Meryem dizisinin yayınlanan son bölümünde izleyiciler oldukça heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşamaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Burcu, hayatı boyunca tuttuğu kinden kurtuldu. Güçlü’ye evet demek istemekteydi ancak onu hayallerinden alıkoymak da istemiyordu. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Meryem dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Meryem dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Oktay’ın hapse girmesiyle Savaş ve Meryem için gergin günler bitmiş olur. Meryem ve Savaş, nikahları için gün saymaktadırlar. Burcu ise hayatı boyunca tuttuğu kinden kurtulmuştur. Güçlü’ye evet demek istemektedir ancak onu hayallerinden alıkoymak da istememektedir. Güçlü ise sadece Burcu ile olmaya hazırdır. Beliz, Oktay’ın yakalanması ile tatmin olmamış, kardeşinin intikamını almak için harekete geçmiştir.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!