Meryem yeni bölüm fragmanında babasının katilini öğreniyor

Güncelleme Tarihi:

Meryem yeni bölüm fragmanında babasının katilini öğreniyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2017 23:28

Meryem yeni bölüm fragmanı son bölümün hemen ardından geldi. Dün akşam nefes kesen bir sahneyle final yaparak izleyicilerini merakta bırakan dizinin yeni bölümünde Meryem, babasının katilini öğreniyor. Bulduğu silah ile Oktay'ın karşısına çıkarak hesap soruyor. Peki babasının intikamını almak için Oktay'ı öldürecek mi? İşte Meryem dizisinin 20. bölüm fragmanı ve son bölümün kısa bir özeti!

Haberin Devamı

Meryem dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Meryem'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Meryem sırrının yükünden kurtulmaya karar verdi. Savaş, aylardır peşinde koştuğu sırrın aslında Meryem ile aralarına örülecek duvar olduğundan habersizdi. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak ediyordu. Meryem dizisinin 20. bölüm fragmanı kısa sürede yayınlandı. İşte yeni bölümden ilk görüntüler!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Oktay yolun sonundadır artık… Savaş’ın öfkesi, ona karşı giderek artmaktadır. Meryem sırrının yükünden kurtulmaya karar vermiştir. Savaş, aylardır peşinde koştuğu sırrın aslında Meryem ile aralarına örülecek duvar olduğundan habersizdir. Meryem ise sırrı ortaya çıktığında Savaş’ın onu affetmeyeceğini bile bile Oktay’ı adalete teslim etmeye kararlıdır; ancak Savaş’ın katil olmasını da Oktay’ın ölmesini de istemez.

Haberin Devamı

Meryem için asıl zorluk sırrın ortaya çıkmasından sonra başlayacaktır.

 

BAKMADAN GEÇME!