Meryem dizisinin son bölümünde kim vuruldu? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Meryem dizisinin son bölümünde kim vuruldu Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2017 09:53

Meryem dün akşam yayınlanan son bölümüyle ekran başındakileri şok eden gelişmelere tanık etti. 1 Ekim tarihli bölümde Meryem'in bildiklerini Savaş ile paylaşması, Oktay'ın yeni hedefi olarak Savaş'ı seçmesine neden oldu. Oktay, Savaş'a zarar vermek için Mahmut'u kullandı. Olaylı final sahnesi ardından gözler yeni fragmana çevrildi. Peki Meryem dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Meryem dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Meryem'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Oktay, Savaş’ı öldürtmeye kararlıydı. Bunun için Mahmut’u kullanmaya karar verdi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladılar. Peki, Meryem dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Meryem dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Oktay, Savaş’ı öldürtmeye kararlıdır. Bunun için Mahmut’u kullanmaya karar verir. Bir taraftan da Meryem’in hayatını daha zor hale getirmekten çekinmez. Meryem’e artık taşıdığı yük ağır gelmekte, gerçekleri Savaş’a açıklamak için büyük bir istek duymaktadır fakat Oktay’ın yapabileceklerinden de ölesiye korkmaktadır da bir yandan. Nitekim korktuğu başına gelir ve hayatta en sevdiği insanlardan biri zarar görür. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Meryem, Oktay’ın planı yüzünden Gülümser’in, Savaş ve Güçlü’nün annesi olduğunu öğrenmiştir, yıkılır..

Savaş kendisini affettirmek için Meryem’e gider, Selma’nın evinde onları büyük bir sürpriz beklemektedir. Selma’nın eski kocası Mahmut Selma’yı kaçırmıştır. Durumun aciliyeti sebebiyle Meryem, Savaş, Güçlü ve Burcu aralarındaki sorunlara rağmen birlikte hareket etmeye karar verirler. Selma ile çocuğunu kocasının elinden kurtarmak için birlikte yola çıkarlar.

BAKMADAN GEÇME!