Meryem 10. bölüm yeni fragmanında Meryem'i kahreden manzara

Güncelleme Tarihi:

Meryem 10. bölüm yeni fragmanında Meryemi kahreden manzara
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2017 14:55

Meryem 10. bölüm yeni fragmanı izleyicileriyle buluştu. Dram yüklü sahnelerinin yanı sıra sırlarla örülü senaryosuyla adından söz ettiren Meryem'in yarın akşam yayınlanacak olan bölümünde en çok merak edilen konu Meryem'in babasının akıbeti. Peki yeni bölümde neler olacak? Oktay, hastaneye gelerek cinayet mi işliyor. İşte Meryem 10. bölüm fragmanları ve özeti!

Haberin Devamı

Meryem dizisinin yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarının kısa sürede büyük bir başarı yakalayan Meryem’in 4 Ekim Çarşamba günü yayınlanacak olan 10. bölümünde Meryem’i kötü bir sürpriz bekliyor. Oktay, Meryem'in babasının öldürdü mü? Meryem, uzaklara mı gidecek? İşte Meryem 10. bölüm fragmanları ve özeti!

Meryem yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Gerek farklı senaryo örgüsü gerekse oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Meryem’in son bölümünde Meryem’in babası gerçekleri anlatabilecek duruma gelmişti. Bu gelişmenin dengeleri nasıl değiştireceğini merak eden izleyiciler, 10. bölümü heyecanla bekliyordu. Yeni fragmanlarla birlikte ilk ipuçları geldi. Peki yeni bölümde neler olacak? Meryem hayatının en büyük acısıyla mı karşı karşıya kalacak? Meryem, heyecan dolu yeni bölümüyle 4 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı

Meryem'in babasının gerçekleri anlatabilecek duruma gelmesinden sonra olayların boyutu değişmeye başlar. Meryem'in babası, kendisini bu hale getiren Oktay'ın adını kağıda yazmıştır. Hemşire, gördükleri karşısında şaşkınlığını gizleyemez ve ilk işi koşarak Savaş'ı aramak olur. Diğer yandan bunlara tanıklık eden Oktay'ın adamı ise Oktay'ı arayarak bilgi verir. Savaş ve Oktay tüm hızlarıyla hastaneye doğru hareket eder. Oktay artık köşeye sıkışmaya çok yakındır. Kendisini bu durumdan kurtarabilmek için gözünü karartmış ve herkesi öldürmeyi bile kabullenmiştir.
Meryem, babasını bu hale getiren adamın Oktay olduğunu öğrenecek mi? Savaş, canlı şahitlik yapabilecek adamı Oktay'dan koruyabilecek mi? Bunu haber alan Oktay, hastaneye gelerek Meryem'in babasının öldürüyor mu? Meryem, babasının öldüğüne tanıklık edince uzaklara gitmeye mi karar veriyor? Savaş, Meryem'in hayatında olan bu değişimle onun yanında olacak mı? Meryem, gerçek olmayan hayallerini bırakıp nereye gidiyor?

 

BAKMADAN GEÇME!