Mehmetçik Kutül Amare 3. yeni bölüm fragmanı yayında - Yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme Tarihi:

Mehmetçik Kutül Amare 3. yeni bölüm fragmanı yayında - Yeni bölümde neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2018 18:14

Mehmetçik Kutül Amare dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ekran macerasına kısa bir süre önce başlayan Mehmetçik Kutül Amare'nin 1 Şubat tarihli yeni bölümünde Mehmet ve Victoria arasındaki sorgulama devam ediyor. Bu sırada askerlerin sesini duyan Victoria, Mehmet’e silahını vermesini istiyor. İşte Mehmetçik Kutül Amare 3. bölüm fragmanı ve yeni bölüm detayları!

Haberin Devamı

Mehmetçik Kutül Amare 3. bölüm fragmanıyla izleyicilerine oldukça hareketli dakikalar yaşatacak. Her perşembe akşamı izleyicileriyle buluşmaya devam eden Mehmetçik Kutül Amare dizisinin yeni bölümünde Osmancık taburundan geri kalmak istemeyen Mehmet, Bağdat’a giden trene gizlice binmeyi başarmıştır. İşte, Mehmetçik Kutül Amare yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Osmancık taburundan geri kalmak istemeyen Mehmet, Bağdat’a giden trene gizlice binmeyi başarmıştır. Girdiği vagona yaralanmasına neden olan Victoria’da getirilmiştir. Mehmet Victoria’yı sorgulayarak ayağını yaralayan kişinin Cox olduğunu öğrenir.
 
Süleyman Askeri, Osmancık taburuyla bir an evvel Bağdat’a ulaşıp cepheye gitme telaşındadır. Diğer taraftan Kilikya’daki Komitacılarla buluşan Cox, Osmancık taburunun Bağdat’a ulaşmaması için yeni eylemler peşindedir.

Haberin Devamı


 
Bütün bunlar yaşanırken Mehmet ve Victoria arasındaki sorgulama devam etmektedir. Bu sırada askerlerin sesini duyan Victoria, Mehmet’e silahını vermesini istemiş, vermemesi durumunda kendisini ihbar edeceğini söyleyerek tehdit etmiştir. Silahı alan Victoria, Süleyman Askeri’nin vagonuna getirilmiştir. Fırsatını bulan Victoria silahı Süleyman Askeri’ye doğrultmuş ancak silah boş çıkmıştır. Bu durum aynı zaman da Mehmet’in trende olduğunu ortaya çıkarmıştır.
 
Süleyman Askeri hemen Mehmet’in bulunması için emir vermiştir. Mehmet’i neler beklemektedir? Said kardeşi Mehmet’i Süleyman Askeri’ye söyleyecek mi? Hüsrev’i bekleyen büyük sürpriz nedir?

BAKMADAN GEÇME!