Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin son bölümünde aksiyon arttı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin son bölümünde aksiyon arttı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2019 23:12

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine heyecan seviyesi yüksek anlar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde İngiliz Ordusunun cephanesini yok ederken Mehmet’i şehit veren Üsküplü ve diğer teşkilatçılar, intikam için and içti. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başladı. Peki, Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine hareketli dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Kut şehrinde artık silahlar çekildi. Hamilton, teşkilatçıların saklandığı mekanı öğrenmiş, baskın yapmak harekete geçtiler. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başladı. Peki, Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

İngiliz Ordusunun cephanesini yok ederken Mehmet’i şehit veren Üsküplü ve diğer teşkilatçılar, intikam için and içerler. Bu ne ilk ne son olacaktır…

Yüzbaşı Hamilton, Doktor Alisa sayesinde Üsküplü ve teşkilatçıların saklandığı mekanın yerini ve Üsküplü ile Fatma arasında yaşanan sevdayı öğrenir. Bunun üzerine Hamilton, Şerif Neccar, Fatma ve Üsküplü arasındaki bağlantıyı çözerek harekete geçer. Artık düğüm çözülmüştür ve taraflar kendilerini belli etmiştir.

Townshend, Hamilton’a asker rütbesini tekrar verip, Üsküplü’yü yakalamasını isteyecek midir?

Haberin Devamı

Kut şehrinde artık silahlar çekilmiştir. Hamilton, teşkilatçıların saklandığı mekanı öğrenmiş, baskın yapmak harekete geçmiştir. Asırlar boyu kahramanlıklara sahne olan savaş meydanlarında bu defa Baba Haydar’ın, Said’in, Mecnun’un, Ali Kumandanın kahramanlıkları yaşanmaktadır.

BAKMADAN GEÇME!