Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi yayınlanan son bölümüyle aksiyonu arttırdı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi yayınlanan son bölümüyle aksiyonu arttırdı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2018 23:31

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine heyecan dolu dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Mehmet aklının kendisine oynadığı oyunlardan kurtulamadı. Halil Bey’i öldürme görevini yerine getirememişti. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine hareketli anlar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Rajat’ı kurtaramayan Üsküplü, yollarına devam etmeleri gerektiğini bilmekteydi. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Zafir’in başında bulunduğu bölge aşiretleri Halil Bey ile görüşmeye gelmiştir… Tarihi bir hesaplaşmaya sahne olan bu konuşma, Kut şehrinin geleceği için önem arz etmektedir… Yıllarca Osmanlı sancağı altında yaşamış olan bu aşiretler artık kendi iplerini kendileri kesmek istemektedir…

Çöl Tilkisi

İngilizlerin Dünyaya nam salmış gizli casusu… Lawrence. Kut şehrinde Lawrence’ın ismi geçmektedir, bu Üsküplü için çemberin daralması demek midir?

Mehmet’in sınavı

Haberin Devamı

Mehmet aklının kendisine oynadığı oyunlardan kurtulamaz… Halil Bey’i öldürme görevini yerine getirememiştir… Şimdiki hedefi cephaneliği patlatmaktır.

Erzak Planı

Rajat’ı kurtaramayan Üsküplü, yollarına devam etmeleri gerektiğini bilmektedir… Üsküplü, İngilizlerin erzak deposuna girerek ileride yaşanacak gıda sıkıntısının önüne geçmenin planını yapar. Büyük planı, erzak ambarındaki gıdaları ileride kullanmak için saklamak olacaktır.

BAKMADAN GEÇME!