Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin son bölümünde neler yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2018 23:21

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine aksiyon dolu anlar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Üsküplü, Mehmet’i kurtarmak için yola koyuldu. Düşman elinde kalan tek bir nefer dahi olsa, topyekün mücadele elden bırakılmayacaktı. Son bölümün bitmesiyle birlikte dizinin yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başladı. Peki, Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine şoke eden anlar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Hamilton, Mehmet’i Osmanlı ordusunun içine gönderdi. Pekala amacı, giderek bu savaşın baş aktörü haline gelen Albay Halil’i öldürmek olacaktı. Son bölümün bitmesiyle birlikte dizinin yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başladı. Peki, Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

İngiliz’in beklediği erzak kervanını durduran Halil Albay, neferleri ile birlikte kışlaya döndüğünde hiç beklemediği bir durumla karşılaşır. Nurettin Bey, kendi bildiğini okumuştur ve İngilizlere karşı bir hamle yapacaktır, bu hamleye kesinlikle karşı duran Halil Albay, bakalım Nurettin Bey’i bu karardan vazgeçirebilecek midir?

Düşman elinde tek bir nefer dahi olsa, mücadele elden bırakılmayacaktır.
Üsküplü, Mehmet’i kurtarmak için yola koyulur… Düşman elinde kalan tek bir nefer dahi olsa, topyekün mücadele elden bırakılmayacaktır. Üsküplü ve diğer Teşkilat-I Mahsusa neferleri, Hamilton’ın Üsküplü’ye karşı kurduğu oyundan habersiz, Mehmet’i kurtarmak için harekete geçer. Mehmet’i bulmayı umarken tuzağa düşen Üsküplü, Mehmet’i olduğu yerden, çekip alabilecek midir?

Hamilton’un yeni planı Halil Albayı öldürmek olacaktır
General Townshend, Basra’dan destek birlik isteyerek, hem dışarıdan hem de kendi ordusuyla içeriden, Türk kuşatmasını yarmayı kafasına koymuştur…

Hamilton, Mehmet’i Osmanlı ordusunun içine gönderir. Pekala amacı, giderek bu savaşın baş aktörü haline gelen Albay Halil’i öldürmek olacaktır… Mehmet, her şeyden habersiz içinde sürüklendiği dipsiz karanlıkta, ışığı görebilecek midir?

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!