Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu nasıl? Kızı dua istedi!

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Ali Erbilin sağlık durumu nasıl Kızı dua istedi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2018 09:23

Evinin banyosunda düşerek yaralanan ve kaldırıldığı hastanede ameliyata alınan oyuncu ve sunucu Mehmet Ali Erbil'in daha önce yaşadığı "kaçış sendromu", travma sonrası nüksetti. Birkaç gündür yoğun bakımda olan ünlü yıldızın kızı Sezin Erbil, takipçilerinden babası için dua istedi. Peki, Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu nasıl?

Haberin Devamı

Oyuncu ve sunucu Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu merak konusu oldu. Geçtiğimiz günlerde evinde geçirdiği kaza sonucu kalçası kırılan ve ardından yıllardır mücadele ettiği 'Kaçıs Sendromu' hastalığı nükseden Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen vatandaşlar, bu konuda basına yansıyan son haberleri sorguluyor. İşte, Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu hakkında son gelişmeler...

Evinin banyosunda düşerek yaralanan Mehmet Ali Erbil acil hastaneye kaldırılmış yapılan tedavilerin ardından yoğun bakıma alınmıştı. Uzun süren tedavi sürecinin ardından dün Erbil'den iyi haber gelmişti. Ünlü şovmen bugün tekrar fenalaştı. Kanama geçiren Erbil, apar topar operasyona alındı. Babasının sağlık durumunu sosyal medyadan duyuran Sezin Erbil, sevenlerinden dua istedi. Erbil; 'Canım babam, her şeyim yoğun bakımda tekrardan dualarınıza ihtiyacımız var' mesajını paylaştı.

Haberin Devamı

GÖĞÜS İÇİ KANAMASI OLDU

Mehmet Ali Erbil'in doktor kardeşi Yeşim Erbil sosyal medya hesabından abisi Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumuyla ilgili şu açıklamayı yaptı; Yanlış duyumlar olmaması adına abimin durumunu özetlemek istiyorum. Dün akşamüzeri kırık kaburgasının sivri ucu diafragmada bir damarı yaraladı ve yine göğüs içine kanama nedeni ile ameliyat edildi ve kanama durduruldu. Yoğun bakımda tedavisine devam ediliyor. Yine dualarımızla iyileşecek inşallah. Neden böyle oluyor demiyorum. Olumlu olumsuz her şey bizim için. Atlatacak bunu da inşallah.

DOKTORU HÜRRİYET'E KONUŞMUŞTU!

Ünlü şovmenin "Kaçış sendromu" hastalığı yıllardır takip eden Dr.Jan Klod Kayuka 26 Ekim'de konu hakkında açıklama yapmıştı. Hürriyet'in ulaştığı Kayuka " Mehmet Ali Erbil sabaha doğru makinadan çıktı. Şimdi görüştüm. Böbrek fonksiyonları gayet iyi. Yine yoğun bakımda takip edilecek...Tabii ki yorgun ve bitkin ama her gün daha iyiye gidecek. Çok kötü olan sürece atlattık diye düşünüyorum..." demişti.

BAKMADAN GEÇME!