Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi bu hafta yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2018 23:28

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Mehmed Bir Cihan Fatihi'nde heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Sultan Mehmed, gizli kapılar ardında Konstantiniyye’nin fethi için çalışmaya devam etti. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça aksiyon seviyesi yüksek dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Çandarlı'nın Sultan Mehmed’i zapturapt altına almak için başka hesapları vardı. Bu hesaplardan Sultan Mehmed’in annesi yerine koyduğu Mara Hatun da nasibini aldı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

14. yüzyılın büyük alimlerinden Akşemseddin, Konstanniye fethi için gözden çıkaracağı değerlerin önemine vurgu yapar.  Konstantinos'un aşık olduğu şehri bırakmamak için her şeyi yapacağı ve bu aşkının onun gözünü kör edeceği de kesin bir vurgudur. Öte yandan Melike, Sultan Mehmed Han'ın etrafından olan Eleni'den hoşnut olmaz. Eleni'nin hangi amaçla sürekli yanında olduğunu merak etmektedir.28 kere başarısız olan fetih denemelerinden, Sultan Mehmed Han çekinmez ve 29. fetih denemesinde başarıya ulaşma gayesi içerisindedir. Mehmed ve Delibaş için avlanma vaktidir. Gittikleri zorlu görev neticesinde hangi amaca ulaşacaklar?

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Sultan Mehmed, gizli kapılar ardında Konstantiniyye’nin fethi için çalışmaya devam etmektedir. Çandarlı'nın ise Sultan Mehmed’i zapturapt altına almak için başka hesapları vardır. Bu hesaplardan Sultan Mehmed’in annesi yerine koyduğu Mara Hatun da nasibini alacaktır.

Ama fetih yolundaki en büyük tehlike bu değildir. Konstantinos yeni bir Haçlı birliği yaratmak niyetindedir. Bunu engellemek isteyen Sultan Mehmed, kimsenin aklına gelmeyecek, son derece tehlikeli bir işe girişecektir.

 

 

BAKMADAN GEÇME!