Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin yayın tarihi belli oldu... İşte fragman!

Güncelleme Tarihi:

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin yayın tarihi belli oldu... İşte fragman
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2018 19:58

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin yayın tarihi büyük bir merakla izleyiciler tarafından bekleniyordu. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan dizinin yayın tarihi açıklandı. Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi, konusu kadar güçlü oyuncu kadrosu ile de adından söz ettirecek. İşte, büyük bir merakla beklenen Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin yayın tarihi ve fragmanı.

Haberin Devamı

Kenan İmirzalıoğlu’nun, Osmanlı tarihinin en önemli padişahlarından Fatih Sultan Mehmed’e hayat vereceği Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin yayın tarihi belli oldu. Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Kenan İmirzalıoğlu'nun yanı sıra birçok ünlü isim yer alıyor.

Gürkan Uygun, Büşra Develi, Hazal Filiz Küçükköse, Funda Eryiğit, Sedef Avcı, Ertan Saban, İsmail Demirci, Atsız Karaduman, Burak Tamdoğan, Meral Çetinkaya, Altan Erkekli, İdil Fırat, Toprak Sağlam, Kaan Çakır, Serdar Orçin, Yavuz Sepetçi, Leyla Tanlar, Mert Yazıcıoğlu ve Çetin Tekindor, Mehmed Bir Cihan Fatihi’nde izleyici ile buluşacak.

Güçlü oyuncu kadrosu ile adını tarihe sayfalarına altın harflerle yazdırmış bir padişahın zafere giden yol üzerinde yaşadıklarının anlatılacağı Mehmed Bir Cihan Fatihi 20 Mart Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D’de!

Haberin Devamı

 

BAKMADAN GEÇME!