Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi bu akşam neden yok? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi bu akşam neden yok Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2018 14:39

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin yeni bölümü için sabırsızlanan izleyiciler fragman araştırması yapıyor. Kanal D’nin iddialı tarihi dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi, en son 17 Nisan Salı günü izleyici karşısına çıkmıştı. Peki Mehmed Bir Cihan Fatihi 6. bölüm fragmanı neden yayınlanmadı? Yeni bölüm yok mu?

Haberin Devamı

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin günü geldi çattı, fragman araştırmaları yoğunlaştı. 15. Yüzyılda yaşamış olan, Osmanlı İmparatorluğu'nun yedinci padişahı Fatih Sultan Mehmet ve onun etrafındaki devlet adamlarının hayatlarından esinlenilen Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin son bölümüne Alaadin’in eceliyle ölmediği, öldürüldüğü ortaya çıktı. . Bu hakikat tüm sarayı karıştırırken, Mehmed sorumluları bulmaya çalıştı. Dizideki yeni gelişmeleri merak eden izleyiciler, Mehmed Bir Cihan Fatihi 6. bölüm fragmanını sorguluyor. Peki yeni bölüm fragmanı neden yayınlanmadı, yeni bölüm yok mu?

Kanal D yayın akışına göre Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi bu akşam kolaj bölümüyle ekranlarda olacak. Dizinin yayınıyla ilgili bir değişiklik olması halinde haberimizden ulaşabilirsiniz.

SON BÖLÜM ÖZETİ

Zağanos Paşa, sakladığı sırrın Mehmed tarafından keşfedilmesi endişesiyle son bir hamle yapar. Ama, bu hamle onu Çandarlı Halil Paşa’nın eline düşürecektir. Bu esnada Konstantiniyye’den, Mara Hatun’la ilgili gelen haber Sultan Mehmed’i harekete geçmeye zorlar. Sultan Mehmed ve İmparator Konstantinos tekrar karşı karşıya geleceklerdir

 

BAKMADAN GEÇME!