MasterChef'te dün kim kazandı? MasterChef son bölümde (kaptanlık ve ödül oyunu) yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

MasterChefte dün kim kazandı  MasterChef son bölümde (kaptanlık ve ödül oyunu) yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2019 08:11

MasterChef'in 25 Ekim tarihli bölümünde çifte heyecan yaşandı. Önce kaptanlık için mücadele eden MasterChef yarışmacıları ardından ödül oyunu için karşı karşıya geldiler. Jürinin belirlediği menüyü en iyi şekilde sunan takım, ödül oyunun sahibi oldu. Peki, MasterChef Türkiye 25. bölümde bayrak yarışı olarak oynanan ödül oyununda kazanan hangi takım oldu?

Haberin Devamı

MasterChef Türkiye yeni haftanın açılışını 7 Ekim Pazartesi günü yaptı. Haftanın üç günü yayınlanan MasterChef Türkiye’nin yayınlanan son bölümünde dokunulmazlık öncesi ödül oyunu mücadelesi vardı. Ödül oyunun kazanan takım, MasterClass'a katılmaya hak kazandı. Peki, MasterChef’te dün kim kazandı? İşte, MasterChef son bölümde yaşananlar

MasterChef Türkiye’nin 8 Ekim tarihli 25. Bölümünde nefesleri kesen bir ödül oyunu oynandı. Kaptanların ve takımların belirlenmesi ardından önce ödül oyunu için yarışan iki takımdan biri MasterClass'a katılma hakkı elde etti. 

KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

En iyi gözlemeyi yaparak kaptan olmak için mücadele eden yarışmacılar arasında şeflerin oyları ile kaptan Cemre oldu. Kaptanlık oyununun kazanan ismi olan Cemre mavi takımın kaptanlığını üstlenirken kendisine rakip kaptan olarak Eda'yı seçti. Böylece Eda'da kırmızı takıma kaptan oldu.

Haberin Devamı

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Ödül oyununda takımlardan sakatat menüsü istendi. Koç yumurta, uykuluk, işkembe çorbası, yaprak ciğer, dana yürek kavurmadan oluşan menüyü en lezzetli şekilde hazırlayan takım, ödül oyununun kazananı oldu. Bayrak yarışı olarak oynanan ödül oyununun galibi kırmızı takım oldu. 

 
   



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!