MasterChef Türkiye’de dün kim elendi? Eleme adayları kimlerdi?

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Türkiye’de dün kim elendi Eleme adayları kimlerdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2018 10:22

MasterChef Türkiye’nin eleme adayları bu hafta kırmızı takım arasından seçildi. Tuğçe, Kerem ve Burcu eleme adayı seçildi. Eleme etabında hünerlerini sergileyen yarışmacılardan bir tanesinin tabağı en az beğenilen oldu ve MasterChef olma hayallerine veda etti. Peki, MasterChef Türkiye’de kim elendi

Haberin Devamı

MasterChef Türkiye’de bu hafta önemli bir kural değişikliği yapıldı. MasterChef adaylarının sayısının azalması nedeniyle 17. bölümden itibaren eleme potasına 4 değil, 3 eleme adayı gidecek. MasterChef Türkiye'nin 29 Ekim tarihli bölümünde ilk eleme adayı Tuğçe olmuştu.

Fenomen yarışmanın salı akşamı ekrana gelen bölümünde ise kırmızı takım bir kez daha mağlubiyet alınca 3 eleme adayı da aynı takımdan çıktı. Böylece potada olan Tuğçe'nin yanına Kerem ve Burcu da eklendi. Son ikiye ise Burcu ve Tuğçe kaldı. Jüri kararıyla MasterChef'e veda eden isim Tuğçe oldu. Takımıyla zaman zaman sorunlar yaşayan Tuğçe, geçtiğimiz günlerde kendi isteğiyle yarışmadan ayrılmak istemişti. Takımından memnun olmayan Tuğçe, jürinin yanına gidip oyundan diskalifiye edilmek istediğini söylemişti ancak jüri üyeleri onu ikna etmeyi başarmıştı.

TUĞÇE SÖKESOĞLU KİMDİR?

Tuğçe Sökesoğlu, 1990 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Tiyatro eğitimi alan Tuğçe Sökesoğlu, Gizem Dinibütünoğlu, Aycan Demirci, Gizem Ay, Didem Ezgi Akın gibi isimlerin de yarışmış olduğu Gardırop Savaşları adlı moda yarışmasının yanı sıra Yemekteyiz’e katılmıştı. Aynı zamanda Aşk Yalanı Sever ve Tatlı İntikam dizilerinde kısa süreli yer almıştı.

BAKMADAN GEÇME!