MasterChef Türkiye'de dün kim kazandı? Yeni bölümde ilk finalistler belli olacak...

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Türkiyede dün kim kazandı Yeni bölümde ilk finalistler belli olacak...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2018 11:27

MasterChef Türkiye'de takım oyununu kazanan mavi takım yarışmacıları, final haftası oyununu oynamaya hak kazandı. Peki, MasterChef Türkiye'nin ilk finalisti kim oldu? İşte oyunu kazanıp final yolunda dev bir adım atan yarışmacı...

Haberin Devamı

MasterChef Türkiye'nin 5 Kasım tarihli bölümünde kaptanlık oyununu kazanan isim Uğur oldu. Rakip takımın kaptanı olarak ise Murat'ı seçti. MasterChef Türkiye'de kaptanları belirlendikten sonra takım oyunu heyecanı yaşandı. Takım oyununda bu kez yüzü gülen taraf Mavi Takım oldu.

FİNAL ETABINA KİMLER KALDI?

MasterChef Türkiye'de Mavi Takımda yer alan Hakan ve Burcu, bu hafta final etabına kalmayı başaran ilk yarışmacılar oldu

ELEME KURALI DEĞİŞTİ

MasterChef Türkiye'nin yarışmacılarının sayısı düştüğü için 17. bölümden itibaren kural değişikliğine gidildi. Son haftalarda eleme potasına 4 değil, 3 eleme adayı gidecek. 

EN SON KİM ELENDİ?

En son 30 Ekim'de izleyici karşısına çıkan MasterChef Türkiye'de eleme yarışına çıkan üç isimden biri MasterChef olma hayallerine veda etti. Kerem ve Burcu ile birlikte eleme potasına kalan Tuğçe, jürinin kararıyla elendi.

BAKMADAN GEÇME!