MasterChef Türkiye'nin dün yayınlanan son bölümünde kim elendi? 16 Ekim özeti

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Türkiyenin dün yayınlanan son bölümünde kim elendi 16 Ekim özeti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2018 04:59

MasterChef Türkiye dün akşam eleme bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Kazaların yaşandığı seslerin zaman zaman yükseldiği MasterChef Türkiye'nin 16 Ekim tarihli 14. bölümünde dört kişi eleme potasına kaldı. Bu isimlerden biri jürinin ortak kararıyla yarışmaya ve hayallerine veda etti. Peki, MasterChef Türkiye'nin dün yayınlanan son bölümünde kim elendi? 16 Ekim özeti

Haberin Devamı

MasterChef Türkiye'de kim elendi sorusu sevilen programın takipçileri tarafından araştırılmaya başladı. Her hafta pazartesi ve salı akşamı yeni bölümleriyle ekranlara gelen MasterChef'te eleme adayları Murat, Doruk, Atakan ve Eslem olmuştu. Final etabında en kötü yemek pişiren yarışmacılardan biri yarışmaya veda etti. Peki, MasterChef Türkiye'de kim elendi? İşte yarışmaya veda eden isim.

Oynanan ikinci dokunulmazlık oyununda ise yarışmacılar yine bol bol ter döktüler. İkinci dokunulmazlık oyununu kazanan takım kırmızı takım oldu ve böylelikle kaybetme aşamasında iki takımda eşitlendi. Mavi takımda bu hafta eleme potasına giren isimler Atakan ve Eslem oldu. Böylelikle Murat, Doruk, Atakan ve Eslem elenmeme mücadelesi verdi. 

DOKUNULMAZLIK KİMİN OLDU?

Haberin Devamı

Takım oyununu kaybeden kırmızı takım dokunulmazlık için yarıştı. Dokunulmazlığı alan isim Meltem oldu, haftanın ilk eleme adayları Murat ve Doruk oldu. İkinci eleme adayları ise Atakan ve Eslem oldu.

BU HAFTA KİM ELENDİ?

MasterChef Türkiye'de bu hafta eleme adayları Murat, Doruk, Atakan ve Eslem olmuştu. Final etabında yarışmacılara midye dolma yapmaları söylendi. 4 yarışmacı kıyasıya mücadele etti ve jüri kararıyla elenen isim belirlendi. MasterChef Türkiye'de bu hafta veda eden isim Atakan oldu.

BAKMADAN GEÇME!