MasterChef Türkiye son bölümde kim elendi? İşte MasterChef'ten elenen isim

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Türkiye son bölümde kim elendi İşte MasterCheften elenen isim
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2018 01:36

Pazartesi- salı günleri yayınlanan MasterChef Türkiye dün akşam bir eleme bölümünü daha geride bıraktı. MasterChef Türkiye'de bu hafta itibariyle eleme kuralında değişikliğe gidildi. Yeni kural gereği eleme potasına 4 değil, 3 eleme adayı girdi. Peki, MasterChef Türkiye'den bu hafta kim elendi? Son bölümde neler yaşandı?

Haberin Devamı

MasterChef Türkiye yarışması pazartesi akşamı 17. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Her geçen hafta tansiyonun daha da yükseldiği MasterChef Türkiye’nin son bölümünde önce takım kaptanları belirlendi, ardından eleme adayları ortaya çıktı. Eleme gününde ise yarışmacılar metro inşaatındaki işçilere yerin altında yemek yaptılar ve kazanan takım belli oldu. Peki, MasterChef Türkiye'de kim elendi? İşte hayallerine veda eden isim.

MasterChef Türkiye'de eleme yarışına çıkan üç isimden biri MasterChef olma hayallerine veda etti. Haftanın 2 oyununu da kaybeden kırmızı takımdan Tuğçe, Kerem ve Burcu eleme adayı seçildi. Eleme etabında hünerlerini sergileyen yarışmacılardan bir tanesinin tabağı en az beğenilen oldu ve MasterChef olma hayallerine veda etti. İşte o isim.

DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'de bu hafta dokunulmazlığı kazanan isim ise Kırmızı Takım’ın bu haftaki kaptanı Kerem oldu. Böylece Kerem bir hafta daha yarışmada kalmayı garantiledi.

KİM ELENDİ?

Haberin Devamı

Yarışmacı sayısı 10’a düştüğü için kural değişikliğine gidildi. 17. bölümden itibaren eleme potasına 4 değil, 3 eleme adayı gidecek. Kaptanlık yarışmasını kazanan mavi takım kaptanı olunca, ilk turda bir değil iki takım üyesini seçebilecek. MasterChef Türkiye'de bu hafta yapılan oylama sonucu belirlenen ilk eleme adayı Tuğçe oldu.

Fenomen yarışmanın salı akşamı ekrana gelen yeni bölümünde ise kırmızı takım bir kez daha kaybetti. Böylece potada olan Tuğçe'nin yanına Kerem ve Burcu'da dahil olmuş oldu. Elemenin ardından MasterChef'e veda eden isim bu üçlü arasında belli oldu. MasterChef'te yarışmaya veda eden isim Tuğçe oldu.

MURAT'IN SÖZLERİ OLAY OLDU!

MasterChef Türkiye'nin bu haftaki takım kaptanları nefes kesen bir mücadele sonucunda netleşti. Beyaz Takım’ın kaptanı yarışmanın en çok konuşulan ismi Murat; Kırmızı Takım’ın ise yarışmanın en hırslı isimlerinden Kerem oldu. İki takım arasındaki mücadeleyi ise Beyaz Takım kazandı. MasterChef son bölümüne damga vuran olay ise Murat'ın sözleri oldu. 

Murat’ın yemek yapmak yerine başka şeylerle meşgul olması Mehmet Şef’in tepkisine neden oldu. Murat’ın takım oyunu sonunda söylediği “Hazer Şef bizi gömmeye çalışıyor.” Cümlesi bir anda soğuk rüzgarların esmesine neden oldu. Murat, Mehmet şef tarafından stüdyodan dışarı çıkarıldı.

 

BAKMADAN GEÇME!