MasterChef Türkiye 17. bölüm fragmanında Murat kovuluyor!

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Türkiye 17. bölüm fragmanında Murat kovuluyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2018 20:07

MasterChef Türkiye yayınlanan 17. bölüm fragmanıyla izleyicilerine yine heyecan dolu dakikalar yaşatacağının sinyallerini verdi. Sevilen yemek yarışmasının yeni bölümünde Murat ve Uğur'un tartışmasının ardından Mehmet ve Hazer Şef'ten sert bir tepki geliyor. İşte, MasterChef Türkiye 17. bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Ekranların soluksuz olarak takip edilen yemek yarışması programı MasterChef'te bu hafta yine yer yerinden oynayacak. Tanıtımda Hakan'ın yerde kayıp düşmesinin ardından Mehmet'in ambulans çağırın diye bağırması dikkat çekiyor. İşte, MasterChef Türkiye 17. bölüm fragmanı.

SON BÖLÜMDE KİM ELENDİ?

22 Ekim'de yayınlanan bölümde eleme adayları olarak Doruk ve Hakan belirlenmişti. Haftanın ikinci gününde eleme potasına kalan isimler ise Kırmızı takımdan çıktı. Jürinin tabaklarını en az beğendiği Murat ve Tuğçe eleme potasına adını yazdırdı. MasterChef Türkiye'ye veda eden ismi jüri oylaması belirledi. Şefin tabağına en yakın yemeği yaparak eleme potasından kurtulan ilk isim Tuğçe, ikinci isim ise Murat oldu. Son ikiye ise Doruk ve Hakan kaldı. Türkiye’nin MasterChef’i olma fırsatını kaçıran isim Doruk oldu.

BAKMADAN GEÇME!