MasterChef hangi günler yayınlanıyor?

Güncelleme Tarihi:

MasterChef hangi günler yayınlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2018 18:51

MasterChef hangi günler yayınlanıyor sorusunun yanıtı birçok izleyici tarafından merak edilen ve sorgulanan konular arasında yer almaya başladı. Tv8 ekranlarında heyecan fırtınası estiren yarışma programı MasterChef'te hırs ve mücadele sürmeye devam ediyor. Peki, MasterChef hangi günler yayınlanıyor?

Haberin Devamı

Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyiciler tarafından büyük bir beğeniyle takip edilen MasterChef yarışmasında heyecan sürmeye devam ediyor. Her hafta yarışmacıların hünerlerini sergilediği yarışmada, hırs ve mücadele ön planda oluyor. Programın takipçileri yarışmanın hangi günler yayınlandığını merak ediyor. Peki, MasterChef hangi günler yayınlanıyor?

MASTERCHEF HANGİ GÜNLER YAYINLANIYOR?

TV8 ekranlarında yayın hayatını sürdüren Master Chef yarışması Cumartesi ve Pazar günleri yeni bölümleriyle ekranlarda olacak.

MASTERCHEF SON BÖLÜMDE KİM ELENDİ?

Dokunulmazlık hakkı için Tuğçe ve Hakan mücadele etti. Sonucunda 3. Haftada dokunulmazlık hakkını Tuğçe kazandı. Eleme potasında son 2'ye Uğur ve Umut kaldı. Tabağı en az beğenilen Umut, Masterchef Türkiye’ye veda etti.

BAKMADAN GEÇME!