MasterChef Ekin Ulaş kimdir kaç yaşındadır? İşte MasterChef yarışmacısı Ekin'in hayatı

Güncelleme Tarihi:

MasterChef Ekin Ulaş kimdir kaç yaşındadır İşte MasterChef yarışmacısı Ekinin hayatı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2019 23:11

Final heyecanının başladığı MasterChef'te son dörde kalan yarışmacı Ekin izleyenler tarafından merak konusu oldu. Yarışmada gösterdiği performans ile adından söz ettiren MasterChef Ekin'in biyografi özellikle son bölümle beraber araştırılmaya başlandı. Peki, MasterChef Ekin Ulaş kimdir kaç yaşındadır? İşte MasterChef'in sevilen yarışmacısı Ekin'in hayatı ve yaşamıyla ilgili detaylar.

Haberin Devamı

MasterChef 2019 sezonunun favori yarışmacılarından olan Ekin, bu hafta eleme potasında yer aldı. Cuma akşamı elenerek yarışmaya veda eden MasterChef Ekin, sosyal medyanın gündemine geldi. Yarışmanın hayranları MasterChef Ekin kimdir sorusuna yanıt arıyor. İşte, Ekin Ulaş'ın hayatı ile ilgili bilgiler.

MASTERCHEF EKİN KİMDİR KAÇ YAŞINDADIR?

Ekin Eylem Ulaş 1988 Bursa doğumludur. Baba tarafından Elazığlı. Boğa burcudur. 12 senedir aşçı son 1 senedir de Executive Chef. Bir abisi ve bir kız kardeşi var. Sağlam bir Fenerbahçe taraftarı. Basketbol oynuyor ve sık sık yüzüyor. Sigara ve alkol kullanmıyor. 5 kıta, 28 ülke ve 48 şehir gezdi. 2007 yılından beri aşçılık yaptığını söyleyen Ulaş, koyu bir Fenerbahçe taraftarı.

 

BAKMADAN GEÇME!