Lütfiye Özipek kimdir? O Ses Türkiye birincisi Lütfiye Özipek nereli?

Güncelleme Tarihi:

Lütfiye Özipek kimdir O Ses Türkiye birincisi Lütfiye Özipek nereli
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2018 10:05

O Ses Türkiye'de bir ilk yaşatan Lütfiye Özipek'in yaşı, eğitimi ve aslen nereli olduğu merak konusu oldu. Yarışma tarihinde ilk kadın şampiyon olan Lütfiye Özipek, Gökhan Özoğuz'un takımında yer alıyordu. Peki Lütfiye Özipek kimdir, aslen nereli?

Haberin Devamı

Lütfiye Özipek, O Ses Türkiye'nin 2018 şampiyonu olmasının ardından araştırılan isim oldu. Kıbrıslı olan ve yarışma boyunca Kıbrıs'tan destek gören Lütfiye Özipek, birçok kişinin de merak ettiği isim oldu. Peki, Lütfiye Özipek kimdir ve kaç yaşındadır? İşte, ünlü isim hakkında bazı detaylar

Lütfiye Özipek, 1990 yılında Kıbrıs'ta dünyaya gelmiştir. Müzikal kariyerine çok küçük yaşta piyano çalarak başlayan Özipek, o günden beri serüvenine devam ediyor.

Özipek, lise eğitimini Lefkoşa Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nde tamamlamasının ardından, önce University Of Nicosia'da caz eğitimi, ardından İngiltere'de Pop Müzik ve Söz Yazarlığı Eğitimi alarak 2013'te mezun oldu.

Kıbrıs'ta verdiği konserlerinde pop, caz ve alternatif müziğe yer veren Lütfiye Özipek, Türkiye'de kendi söz ve bestelerinden oluşan albüm için çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Özipek, Kıbrıs'ta verdiği çeşitli konserler yanısıra vokal koçluğu yaparak, ülkede genç müzisyenlerin yetişmesine de yardımcı oluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!