Kocaman Ailem dizisi yayınlanan son bölümüyle şoke eden anlar yaşattı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kocaman Ailem dizisi yayınlanan son bölümüyle şoke eden anlar yaşattı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2018 23:26

Kocaman Ailem dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Elif öğrendiği gerçeklerle kendini bilinmezliğin tam ortasında buldu. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladılar. Peki, Kocaman Ailem dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kocaman Ailem dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Hulusi, baba olmanın ne demek olduğunu anlayacağı en zor sınavını vermek üzereydi. Artık şirketin resmi ortağı olan anneler, çocuklarının geleceğini korumak için şirkete gittiklerinde Güzide'yle karşı karşıya kaldı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladılar. Peki, Kocaman Ailem dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kocaman Ailem dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Elif öğrendiği gerçeklerle kendini bilinmezliğin tam ortasında bulur. Hulusi, baba olmanın ne demek olduğunu anlayacağı en zor sınavını vermek üzeredir. Artık şirketin resmi ortağı olan anneler, çocuklarının geleceğini korumak için şirkete gittiklerinde Güzide'yle karşı karşıya kalırlar. Tüm bunlar yaşanırken Ercan günlerdir sürdürdüğü araştırma sonrası şaşırtıcı gerçeklere ulaşır. Ercan'ın verdiği karar yeni başlangıçların kapısını açacaktır.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!