Kocaman Ailem 5. bölüm fragmanında Hulusi ve Jale sırdaşlığı!

Güncelleme Tarihi:

Kocaman Ailem 5. bölüm fragmanında Hulusi ve Jale sırdaşlığı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2018 18:01

Kocaman Ailem dizisi yayınlanan 5. bölüm fragmanıyla izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Hulusi, Jale'yle ilgili gerçeği öğrenince aralarında bir sırdaşlık başlar. İşte, Kocaman Ailem dizisinin yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Kocaman Ailem dizisi yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla izleyicilerine heyecan dolu anlar yaşatacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Güzide, amacına ulaşmak için Hulusi ve çocuklarıyla yakınlaşmak ister. İşte, Kocaman Ailem dizisinin yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Hulusi, Jale'yle ilgili gerçeği öğrenince aralarında bir sırdaşlık başlar. İkisinin de amacı Elif'i korumaktır. Birlikte fazla vakit geçirdikleri için Ayşe ve Sevgi, Jale'yi kıskanırlar. Güzide, amacına ulaşmak için Hulusi ve çocuklarıyla yakınlaşmak ister. Bu yüzden evinde bir davet verir. Elif ve Demir'in ilişkisi ilk kez bu kadar kötü bir noktaya gelmiştir. Aile, sonunda birbirine yakınlaşmışken Nurten bir sabah olay yaratır. Bu yüzden çocuklar bir seçim yapmak zorunda kalacaklardır.

BAKMADAN GEÇME!