Kocaman Ailem dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kocaman Ailem dizisinin son bölümünde neler yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2018 23:33

Kocaman Ailem dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde yeni gelen gizemli ortak aileyi birbirine düşürdü. Hulusi, Şinasi'yi önce şirketten sonra da çiftlikten kovdu. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Kocaman Ailem dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kocaman Ailem dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine hareketli dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde hiç umudu kalmayan Şinasi'ye, yeğenleri destek oldu. Ahmet ve Selim bir yandan da şirketi kurtarmanın yollarını aramaktaydı. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Kocaman Ailem dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kocaman Ailem dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Yeni gelen gizemli ortak aileyi birbirine düşürür. Hulusi, Şinasi'yi önce şirketten sonra da çiftlikten kovar. Nurten de kocasına yüz çevirir. Hiç umudu kalmayan Şinasi'ye, yeğenleri destek olur. Ahmet ve Selim bir yandan da şirketi kurtarmanın yollarını aramaktadırlar. Demir'in artık Elif'ten saklamak zorunda olduğu bir sır daha vardır. Bu yüzden ilişkileri kopma noktasına gelir. Ayşe ve Sevgi, Hulusi'nin yalan söylediğinden şüphelenmektedirler. Bu yüzden yaptıkları planları uygulamaya koyulurlar.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!