Koca Koca Yalanlar yeni bölüm fragmanında Ahmet tuzağı öğreniyor

Güncelleme Tarihi:

Koca Koca Yalanlar yeni bölüm fragmanında Ahmet tuzağı öğreniyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2018 11:18

Koca Koca Yalanlar dizisinin yeni bölüm fragmanı kısa sürede izleyicilerle buluştu. Ekran macerasında dört haftayı geride bırakan Koca Koca Yalanlar’ın son bölümüne Müjgan’ın karşılaştığı sahne damga vurdu. Ahmet ve Sude’yi el ele gören Müjgan büyük bir şok yaşadı. Şimdi ise gözler yeni bölümde… İşte Koca Koca Yalanlar 5. bölüm fragmanı ve ilk ipuçları.

Haberin Devamı

Koca Koca Yalanlar 5. bölüm fragmanıyla ilk ipuçları geldi. Müjgan, hayal kırıklığı yaşamaya devam ediyor! Ahmet, Sude'nin tuzağını öğreniyor! Ahmet, intikam için Sude'yi, Müjgan ve ailesinin karşısına çıkarmıştır. Ahmet'in bu davranışı Müjgan'ı yaralamaya devam eder.

Sude ise Ahmet'in ailesiyle tanışmasının olumlu olduğunu düşünerek karmaşık duygular içerisine girer. Ahmet'i kocası yapmaya kafaya koyan Sude'nin kurduğu tuzak, Ahmet tarafından öğrenilecektir. Ahmet, kendisini dövdürenin Sude olduğunu öğrenince nasıl tepki verecek?
Koca Koca Yalanlar, 10 Eylül Pazartesi akşamı sat 20.00'de Kanal D'de!

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sude ile Ahmet’in sarmaş dolaş fotoğraflarını gören Müjgan, Ahmet’in Sude ile ilişkisini bitirmediğini görerek boşanmaya karar verdi. Ahmet fotoğraflardan habersiz Müjgan’ı baş başa kalacakları bir restorana götürdü. Müjgan’ın, Ahmet için bir sürprizi vardı.Nilgün, evliliklerinin 20. yılında Şahin’le ilişkilerini yenilemeye çalışmaktadır. Osman ise, Sinan’la ilişkisi hakkında kendisinden akıl almaya çalışan Canan’a olan duygularını bir türlü ifade edememektedir.

BAKMADAN GEÇME!