Koca Koca Yalanlar dizisi yayınlanan son bölümüyle nefes kesti! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Koca Koca Yalanlar dizisi yayınlanan son bölümüyle nefes kesti Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2018 23:46

Koca Koca Yalanlar dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine heyecan dolu dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Müjgân, Ahmet’i hâlâ unutamadığını anlayıp, Ahmet’ten gelen aramalardan da cesaretlenerek Ahmet’in evine girdi. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Koca Koca Yalanlar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Koca Koca Yalanlar dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine şoke eden dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Müjgân’ı Ahmet’in evine yaklaşırken gören Sude ise üstüne bornoz geçirdi, Müjgân’ı kapıda karşıladı ve Ahmet’in içeride uyuduğunu söyleyerek Müjgân’a beklenmedik bir anda bir darbe daha vurdu. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Koca Koca Yalanlar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Koca Koca Yalanlar dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Müjgân, Ahmet’i hâlâ unutamadığını anlayıp, Ahmet’ten gelen aramalardan da cesaretlenerek Ahmet’in evine gider. Müjgân’ı Ahmet’in evine yaklaşırken gören Sude ise üstüne bornoz geçirir, Müjgân’ı kapıda karşılar ve Ahmet’in içeride uyuduğunu söyleyerek Müjgân’a beklenmedik bir anda bir darbe daha vurur. Müjgan darmaduman olmuş, kendini temizliğe ve yiyip içmeye vermiştir. Onun moralini toparlama görevi ise yine Canan ve Nilgün’e düşmektedir.

Haberin Devamı

Öte yandan, Müjgan ve kızı Ilgaz arasındaki ilişki maddi durumdan dolayı açılmaya başlamıştır. Bu durumu fırsata çevirmek isteyen Sude, intikam için Ilgaz'ın isteklerine olumlu yaklaşır. Ilgaz ve Sude arasındaki iletişimi gören Müjgan'ı ise üzüntü sarar. Ahmet'te bu durumda Sude'nin tarafını tutunca ipler iyice kopar.

 

BAKMADAN GEÇME!