Koca Koca Yalanlar dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Koca Koca Yalanlar dizisinin son bölümünde neler yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2018 23:04

Koca Koca Yalanlar dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine hareketli dakikalar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde Ahmet, yaptığı hatanın farkına vardı. Kendini affetirebilmek için Müjgan ile yemeğe çıkmaya karar verdi. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Koca Koca Yalanlar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Koca Koca Yalanlar dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine eğlenceli anlar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Müjgan'ın sürprizini öğrenen Sude, durumdan şüphelendi. Müjgan'ın intikam için hain planları olduğunu düşünerek endişeye kapıldı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Koca Koca Yalanlar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Koca Koca Yalanlar dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Ahmet, yaptığı hatanın farkına varmıştır. Kendini affetirebilmek için Müjgan ile yemeğe çıkmaya karar verir. Diğer cephede Müjgan ise boşanmak için avukatla görüşmüştür. Ahmet, boşanma davasını duyduğunda bu durumu nasıl karşılayacak?

Haberin Devamı

Müjgan'ın sürprizini öğrenen Sude, durumdan şüphelenir. Müjgan'ın intikam için hain planları olduğunu düşünerek endişeye kapılır. Müjgan'ın sürprizi için sabırsızlanan Ahmet ise duyduklarıyla şaşkına döner.

17 yıldır hayatını paylaştığı kocasının aldattığını öğrenen Müjgan, artık boşanmayı kafasına koymuştur. Ahmet ise hatasının farkına varmış, Müjgan'ın kararını değiştirmesini çaresizce beklemektedir. 

Sude, Ahmet'in kiraladığı evde sultanlar gibi yaşarken diğer tarafta fırtınalar kopmaya devam etmektedir. Ahmet'in tüm çabaları, Müjgan'ın boşanma kararını değiştirmeyi başarabilecek mi?

BAKMADAN GEÇME!