Kızlarım İçin’in Sumru’su Elifcan Ongurlar kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Kızlarım İçin’in Sumru’su Elifcan Ongurlar kimdir
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2017 10:51

Kızlarım İçin dizisinin kadrosunda yer alan Elifcan Ongurlar’ın hayatı merak konusu oldu. Genç oyuncu, evin sorunlu kızı Sumru Yılmaz’a hayat verecek. Peki Kızlarım İçin’in Sumru’su Elifcan Ongurlar kimdir?

Haberin Devamı

Elifcan Ongurlar, 1993 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. Üniversite eğitimi için İstanbul'a gelen ve burada Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü'nden mezun olan Elifcan Ongurlar, ekranların dikkat çeken başarılı ve güzel oyuncularından biri olmayı başarmıştır.
Elifcan Ongurlar 2012 yılında rol aldığı “Ateşin Düştüğü Yer" filminde canlandırdığı “Ayşe” karakteri ile büyük beğeni toplamıştır.
Ongurlar, ekranlarda ilk olarak İlker Kaleli ve Nazan Kesal gibi önemli isimlerle birlikte rol aldığı “Kayıp Şehir" adlı dizide canlandırdığı “Seher" karakteri ile dikkat çekmiştir. Ongurlar ardından “Kara Ekmek"de “Mine” karakterine hayat vermiştir. Kariyerinde hızlı bir yükseliş yakalayan Elifcan Ongurlar “Kiralık Aşk” dizisinde “Fikret Galo” rolünü canlandırmıştır.

Son olarak Kanal D’de yayınlanmakta olan “Kızlarım İçin” dizisinde Fikret Kuşkan ve Tuvana Türkay ile birlikte rol almaktadır ve dizide “Sumru” karakterini canlandırmaktadır.

Haberin Devamı

Elifcan Ongurlar’ın karakteri Sumru Yılmaz

21 yaşındaki Sumru küçüklüğünden beri öylesine güzeldir ki, her göreni kendine hayran bırakır. İstediklerini elde etmek onun için hep çok kolay olmuştur. Belki de bu yüzden hiçbir şeyi ciddiye almayan, her şeyle dalga geçebilen, eğlenceli ve keyifli biri olmuştur. Dersler de öyle çok bir başarısı olmamıştır. İktisat bolümün de okumaktadır. Sumru kazayla da olsa annesini öldürmüş olmanın acısını, vicdan azabını asla atlatamaz. Kendinden nefret eder. Bu travma Sumru’nun tüm hayatını mahveder. Annesini ve babasını siler. Kardeşleriyle sürekli kavga eder. Sumru’nun gerçek yüzünü gören tek kişi Egemen olur. Sumru da kendini kaptırıverir. Ama bilmediği gerçek Egemen’in ona çoktan aşık olduğu ve sadece hasta olduğu için Sumru’yu kendinden uzaklaştırmaya çalıştığıdır. Babasının hapisten kaçmasını sağlayan Tayfun’un karşısına çıkmasıyla büyük sarsıntılar yaşayacaktır.

 

BAKMADAN GEÇME!