Kızlarım İçin yeni bölüm fragmanında sürpriz evlilik teklifi

Güncelleme Tarihi:

Kızlarım İçin yeni bölüm fragmanında sürpriz evlilik teklifi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2017 19:00

Kızlarım İçin yeni bölüm fragmanında ilginç olaylar izleyicilerin karşısına çıkıyor. Hapishaneden kaçan Yaşar, Kızlarım İçin 4. yeni bölüm fragmanında büyük bir risk alacaktır. Ölümün kıyısından dönen Sumru ise çok büyük bir cesaret örneği göstermiştir. İşte, Kızlarım İçin yeni bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Kızlarım İçin 4. bölüm fragmanında enteresan olaylar izleyicilerin karşısına çıkıyor. Sumru ile Egemen arasındaki ilişki bir anda evliliğe kadar taşınmaktadır. Kızlarım İçin 4. bölüm fragmanında birdenbire alınan karar evliliğe kadar gidecektir. İşte, Kızlarım İçin 4. yeni bölüm fragmanları ve detaylı bilgiler

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Tayfun'un verdiği işi kabul etmek zorunda kalan Yaşar'ı nasıl bir tehlike beklemektedir?

Kumru da haciz sebebiyle Yağız'ın annesi Semiha Hanım'a bakıcılık yapmaya başlar. Bu haberi duyan Alper, Kumru'ya nasıl bir tepki verecek?

Öte yandan Sumru ve Egemen arasında yaşanan yakınlaşma evlilik teklifi getirir. Herkesi şok eden evlilik teklifi nasıl sonuçlanacaktır?





SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sumru’nun kurtarılmasıyla biraz olsun mutlu olan kızlar eve haciz gelip sokağa atılınca hepten kahrolur. Yağız ve Egemen onlara yardım etmek için çırpınırken Alper bu borcu kendinin ödeyeceğini söyler. Hacer oğlu Alper’i Kumru’dan korumak için Kumru’ya Yağız’ların evinde bakıcılık işi ayarlar. Baş ağrıları artan Egemen, Sumru’dan etkilenmeye başlamıştır.

Kumru eve gelen haciz için para kazanmaya uğraşırken aklının bir köşesinde hep kardeşleri vardır. Sumru’nun Zübeyir’e olan nefretini fark eder ve bunun nedenini sorgulamaya başlar, bir de orta da Sumru’nun kaybolan intihar mektubu vardır.

Bu arada kızlarına kavuşmak ve onları bu çektikleri acılardan kurtarmak isteyen Yaşar, öldürülen koğuş arkadaşının yerine geçerek hapisten kaçabilecek mi?

BAKMADAN GEÇME!