Kızlarım İçin dizisi yayınlanan son bölümüyle şoke eden anlar yaşattı! Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Kızlarım İçin dizisi yayınlanan son bölümüyle şoke eden anlar yaşattı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2017 23:07

Kızlarım İçin dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Yayınlanmaya başladığı günden itibaren büyük beğeni kazanan dizi Kızlarım İçin'de heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde annesini öldürmenin verdiği vicdan azabıyla Sumru’nun hayatı alt üst oldu. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Kızlarım İçin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Kızlarım İçin dizisi yayınlanan son bölümüyle hareketli dakikalar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Yaşar, parmaklıklar ardına girdi, asıl suçlu olan Sumru ise vicdan azabı yaşamaya başladı. Son bölümün bitmesinin ardından diziseverler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladılar. Peki, Kızlarım İçin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kızlarım İçin dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

Yaşar, parmaklıklar ardına giriyor, asıl suçlu olan Sumru ise vicdan azabı yaşıyor. Peki gerçekler ortaya çıkacak mı?
Kızlarım İçin son bölümün ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanında kızının suçunu üstlenen Yaşar, hapse giriyor. Babasının hapse girmesi ve annesini öldürmenin verdiği vicdan azabıyla kavrulan Sumru için ise hayat daha da zorlaşıyor. Bir yanda karısı Ayten'in ihanetiyle dağılan ve hapse giren Yaşar, diğer yanda ise artık annesiz kalan kızları... Peki Sumru, annesinin gerçek katili olduğunu itiraf edecek mi?

Haberin Devamı

Yaşar'ı hapishanede büyük bir tehlike beklemektedir. Ceza alan mahkumların kötü bakışları Yaşar için belayı getirecek mi?

Kızının suçunu üstlenen Yaşar Yılmaz’ı hapiste neler bekliyor? Annesini öldürmenin verdiği vicdan azabıyla Sumru’nun hayatı alt üst olur. Bu vicdan azabı ona neler yaptıracak? Kumru, babasını Yağız’ın onun avukatı olması için ikna edebilecek mi? Kumru’yu kıskanan Alper, Yağız’la karşı karşıya gelir. Alper ve Kumru’nun aşkını öğrenen Hacer, Alper’i Kumru’dan uzak tutmak için neler yapacak? Egemen - Sumru aşkında neler yaşanacak? Annelerinin ölümü ve babalarının hapse girmesinden sonra çocukları nasıl bir hayat bekliyor?

Kızlarım İçin ilk bölümde, Hikayemiz İstanbul Beykoz’da babadan kalma iki katlı ahşap bir evde yaşayan Yaşar Yılmaz ve ailesinin hikayesidir. Yaşar, evin geçimini sağlamak için mahalleden komşuları Zübeyir’in kahvehanesinde ve oto yıkamacıda çalışmaya başlamış lakin yine de karısının dırdırından kurtulamamıştır. Anne ve babalarının kavgalarına mani olamayan beş kız kardeşinse tek yapabileceği bir an önce kurtulmak için bir yol bulmaktır.

Haberin Devamı

En büyük ablaları Selva, evli olduğu için bu durumdan en az etkilenenidir. Kumru evin en büyüğü, tıp fakültesi son sınıftadır ve para kazanıp hem kendini hem kardeşlerini kurtarmasına bir yıl kalmıştır. Sumru da üniversitededir ama o sorunlardan kaçmak için eğlenmeyi seçmiştir. Duygularıyla hareket eder. Canı ne zaman ne isterse öyle davranıp öyle yaşar. Suna daha lisededir ama Kumru ablasını örnek alarak kafasını kitaplara gömerek evdeki huzursuzluktan kaçmaya çalışır. En küçükleri Hüma ise her şeyden en fazla etkilenen olur. Anne ve babalarına rağmen kız kardeşler mutludurlar. Çünkü birbirlerine sahiptirler. En kötü zamanlarında bile içlerinden biri herkesi güldürecek bir şey yapar. Ancak annelerinin yaptığı bir hata başta Yaşar olmak üzere tüm çocukların hayatını geri dönülmez bir şekilde değiştirecektir.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!